Po reinstalu winxp mi beha pomalu Internet Explorer predtim jsem dal spustit nebo otevrit v novem okne a hned to bylo a ted to trva 1-3s nemate nekdo zkusenost co s tim pekne me to se**e
Printable View
Po reinstalu winxp mi beha pomalu Internet Explorer predtim jsem dal spustit nebo otevrit v novem okne a hned to bylo a ted to trva 1-3s nemate nekdo zkusenost co s tim pekne me to se**e
Hey Men, are you crazy ??? Use Firefox ;D
Firefox je jedno z reseni ale bude to asi nejaky spyware tipuju je celkem jedno ze si po reinstallu. Jak se pripojis k netu muzes to tam mit hned znovu, takze zaplaty + firewall
tak uz jedu prez Firefox a taky jsem instalnul Ad-aware se tak uvidim jak to dopadne
jeste ma otazku k tomu firefoxu pouzivam Internet Download Accelerator jak ho donutim abych mel nabidku na stahovani po kliknuti pravym tlacitkem na mysi??
Stiahni cez Extensions toto.Citace:
Původně odeslal Rutuf
A vubec, projdi si vsechny dostupne extensions a nacpi si tam vsechno, co se ti bude libit :-)
a nezapomeň ještě na SpybotaCitace:
Původně odeslal Rutuf
tak-tak, Kerio + bezpecnostne zaplaty + FF + Ad-aware + Spybot S&D + NOD to isti ;)Citace:
Původně odeslal sebad
no nevim. co pouzivam XP SP2 tak nemam problemy. ani s IE.
to neznamena ze ich mat nebudes :) staci ked zabudnes na nejaky hotfix... :?Citace:
Původně odeslal tominek
no samozrejme, ale zatim jsem nic nezaplatoval (od dob XP SP2) a vpoho. ohnivaliska taky neni vselek.
Tak skus dat windows update a pzori sa kolko je tam idvtedy zaplat ;) Inac netvrdim, ze FF je vseliek, ale je to aspon vitamin, a nie arzen, ako IE ;)Citace:
Původně odeslal tominek