Moze byt zly procesor aj ked je v PRIME OK?
Zdravicko...
Tak som kamosovi zohnal do jeho dosky za par supov silnejsi procesor, nez tam mal. (Doska K7S5A, predtym tam bol procak Duron(Spitfire)750Mhz a teraz je tam Duron(Morgan)1200MHz)...
Bohuzial sa pocitac po spusteni nejakej hry vzdy do hodiny sam restartuje (pri beznej praci nie)... neviem, kde je chyba, lebo PRIME bezi bez chyb a warningov niekolko hodin...
Otazka : moze byt procesor ZLY, aj ked je v PRIME vporiadku? ??? Alebo si myslite, ze si Morgan nejak nerozumie s nejakym inym komponentom (v doske je SDRAM 256MB pc133 na 100MHz a grafika Inno3D GF4 MX440 s Hynix pamatami....) ...
Budem vdacny za kazdy napad...
Re: Moze byt zly procesor aj ked je v PRIME OK?
Citace:
Původně odeslal Hazo
Zdravicko...
Tak som kamosovi zohnal do jeho dosky za par supov silnejsi procesor, nez tam mal. (Doska K7S5A, predtym tam bol procak Duron(Spitfire)750Mhz a teraz je tam Duron(Morgan)1200MHz)...
Bohuzial sa pocitac po spusteni nejakej hry vzdy do hodiny sam restartuje (pri beznej praci nie)... neviem, kde je chyba, lebo PRIME bezi bez chyb a warningov niekolko hodin...
Otazka : moze byt procesor ZLY, aj ked je v PRIME vporiadku? ??? Alebo si myslite, ze si Morgan nejak nerozumie s nejakym inym komponentom (v doske je SDRAM 256MB pc133 na 100MHz a grafika Inno3D GF4 MX440 s Hynix pamatami....) ...
Budem vdacny za kazdy napad...
moze lahko byt ze s tym biosom ta doska nema rada jadro morgan, a ak tam nieje najnovsi bios tak by som to ihned vyskusal updatnut na novsi, to je po prve.
a za druhe, niektore dosky urcite jadra processorov skratka nechcu
p.s. vies ked ma niekto dosku s duronom s jadrom Spitfire na 750mhz, mam na 90percent istotu, ze nedaval novy bios, lebo ani nebolo treba, a na Duron Morgan ten bios novsi urcite je potrebny. Pametam sa na to ako vela ludi so starsimi doskami na Duron Morgan a na nove Thoroughbredy museli flashovat nove biosy(prinajhorsom menili aj dosky)
moze byt aj zdrojom nieco v neporiadku, alebo tym ze je slabo chladeny procik