-
DC++ PROBLEM!!! POMOOC!!
mam problem s dc++ i strongDC++ jde o to ze kdyz ho zapnu..neco udelam.nebo proste jen neco maleho a chci ho vypnout tak zustane porad zapnuty..jede a normalne stahuje dal,,tudis mi zmizne s plochy ale je porad zaply! musim ho tedy vypnout pres CTRL ALT DELETE a tim padem nezustane zadne nastaveni! a pekne me to stve! prosiiim pomooc :? :? :?
-
jen blba poznamka - neshodi se ti pri vypnuti jen do traye? u me to tak je
-
praave ze neee§§ja sem z toho na skok z vokna!! to me dokaze vytocit! ???
-
Hmm a se sitema to ma co ? Mas problem s programem, tak to dej priste kam to patri.
-
No to robi aj mne a to vtedy, ked este nieco stahuje alebo uploaduje. Akonahle prijme - odosle posledene data, tak sa to potom zrusi same.
-
-
dela to 100% i czdc++
je to normalni. pote co zavru czdc++ nebo jiny podobny klient, tak jeste treba minutu az dve bezi nez dodela potrebne procesy k ukonceni programu a pak se sam zavre. da se to ukoncit i drive, pres spravce procesu, ale to je zbytecne
-
Taky se mi to obcas stava. Vzdycky se to stane, kdyz dc++ hashuje (tzn. pocita TTH pro soubory) - dokud nedopocita, zustane viset v procesech. Resenim je ho vzdycky strilet task managerem - nebo ja na to mam Process viewer, nebo plugin do TC - zmacknes F8 a proces je pryc.
-
ja mam strong dc ++ RC9 a to sami se mi stava ale asi tak po 30 sekundach se to vypne komplet,takze staci jen pockat
-
problém je, že občas spojení zustane viset :( většinou je to kvuli tomu, že klient na druhý straně spadnul nebo se kousnul a váš klient zustane viset na příkazu "send" a nemůže spojení ukončit.
Zaroveň bych tak mohl poslat dotaz do fóra Programování, ale napíšu to sem, ať zbytečně nezakládam další topic :)
Je nějaký způsob, jak určit pro send timeout ?