Dá se MX440 T8X AGP8X NĚJAK MODIFIKOVAT??? ;D
Printable View
Dá se MX440 T8X AGP8X NĚJAK MODIFIKOVAT??? ;D
mozes s nej urobit quadro :-)
Nebo odpájet půlku RAM modulů, přehodit BIOS a udělat si 64bit nebo 32bit verzi ;D
To jsou dotazy :roll: :lol:
Ale teď vážně. Jestli myslíš třeba něco jako unlock pipelines nebo TMU's, tak to ne-e. Už jede naplno.
hmm tak jachtěl dělat nějake ty pokusy... ale když ne tak neno...
sem totiž nekde zaslechl ze jde přerušit nějakej kontakt a propojit to s nějakým jiným .....ale asi ne u MX440... takova modifikace jde prej u MX440 ... ale nefim kaj to hledat... třeba mne navést a ja uj si ňák poradím... ;D ;D ;D
hmm mas to celkom slusne vytaktovane, co takto skusit V-mod ked chces robit pokusy :wink:
Taky bych to být tebou potrápil nějakým V-modem třeba tady je návod http://www.vr-zone.com/guides/NVIDIA/MX440VMod/
nauc se poradne psat ty kokot bez do toho V modu at je prdel ;D ;D ;D . Alspon si pak budes moct kupit poradnou grafarnu.Citace:
Původně odeslal LANiN
tak VMOD říkáte jo?? .... uj hledám další ;D ;D ;D ;D
Hmm T8x to je 64 bit, to bude delo. Kdyzto VModnes tak mozna 6 tis. v 3D Marku das :D I kdyz co sem mel tyhle mrchy doma tak nektere mely 4ns pameti coz neni spatny.
kdyz sme u toho ns? lanin? kolikatky tam mas? a uz si neco zkousel?
mam tam 128bit(prej a moc tomu nevěřím...) ele nefim jak to zjisti.. je nato něco? ??? ... jo jeden VMOD sem skušal.. ale přidalo mi to jenom 101bodu a fest se to začlo přehřívat.. i na standardních origoš taktech :evil: tak sem to sundal....Citace:
Původně odeslal MeTaN
:arrow: :!: """"faborsky""""" ::::: jinak v marku01se dostavam v klidu 6586b a skoušel sem takty: 500/640 :eek: a dostal sem nějakých 7012bodu ale už to dělalo neplechu.... tak mam standard uvedenej dole... ;D
Tak ty takty mas nadherny teda. To sem jeste nevidel u MX440 500 jadro ale je jasny podle tech vysledku ze je to 64 bit. Nicmene MSI 440-T8x je tusim dycky 64 bitCitace:
Původně odeslal LANiN
:arrow: faborsky :arrow:
aha tak jo no.. a co kdyby to byla 128bitovka? to bych jako dostal o hafooooooo :roll: .. vic bodu jo?... :idea: :arrow: PUJCI MI NEKDO +ěá bitove pameti :?: :?: :?: zebych to skusil přepájet ;D 8-) :evil: ......... ;D
Mam G4MX440 neni spatna ale na tuto dobu uz ...moc nestiha.... :?
Nejakej mod je.. myslim ze to stejne nema smysl.. ;D
Citace:
Původně odeslal LeiDrak
Taki si to myslia? ja to mam dokonce odzkoaené ;D ;D ;D
hmm tu kartu som mal 2 roky (MSI 128BIT/64MB AGP4x)a som rad ze som sa jej zbavil :lol:
absencia podpory DX8.0 a pixel shaderu mi zacalo vadit asi tak pred rokom :roll: pocujte seci je cas na upgrade a tu MX440 dat sekretarke do kanclu :roll: ;D :lol:
No budu vam trosku odporovat.Mam na to jiny nazor.Nevim jak u vas ale tady u nas v levnem kraji je jeste MX440 dobra karta. Velika, velika spousta lidi tu ma MX400 a nebo MX440 64bit a hry hraji normalne. Jen par lidi tu ma naky Radlo 9200 a nebo 9600 ale jak rikam jinak vsichni Mxka. Vsechny hry jim 800x600 tak nejak jedou a jsou spokojeni. Ja vim ze je to uz silene pasé ale jako rict ze je to vhodne sekretarce do kanclu je myslim blbost. Sekretarka v kanclu musi mit integrovanou kartu na desce nebo nakou PCI mrchu a ne MX440 128bit. Kdyz si dnes lidi kupuji do novych pocitacu jeste stale MX4000 64.
No tenhle thread je uz od zacatku dost mimo, ale aspon byste se mohli drzet tematu. Pokud uz k nemu nemate co rict, tim lip ;)
>:} hele.. lidi.. asi je blbost tady neco psat.. kdyz si to uj nikdo nečte.. ale přeci to skusim..
tročke se mi vylil vodník... schytal to Nord Bridge AGP a pameti na grafice... mnooo.. to neni to co sem chtel napsat... poradne si sednete..
nejak mi to zmastilo neco a nevim co... proste na taktech dole dostavam KRÁSNÝCH 8232bodů v Marku 01se >:} >:} >:}
tak vam radím polít PCko DESTILKOU a máte skwělej VMod :lol:
;DCitace:
Původně odeslal LANiN