Nova verze tohoto programu.
http://www.almico.com/speedfan.php
Zacalo mi to zoobrazovat dalsi teplotu a je to popsane takto : Found ACPI temperature (52,5C).
Porad ji mam na 53 stupnich, co to je?
Printable View
Nova verze tohoto programu.
http://www.almico.com/speedfan.php
Zacalo mi to zoobrazovat dalsi teplotu a je to popsane takto : Found ACPI temperature (52,5C).
Porad ji mam na 53 stupnich, co to je?
Me to take pribylo, mam tam 47C a jinak je to i v changelogu
Ale jinak nemam paru, co to je :oops:Citace:
Původně odeslal changelog
tak tahle verze mi konečně našla SATA disk 8-)
...po zaregistrovani na almicu je moznost stahovat nove bateaverzie SpeedFanu 8-) (aktualne 4.21 beta19)
ani ta betavezrze mi nedokáže správně zobrazovat teplotu CPU na notebooku... Už sice najde čidlo ale ukazuje teplotu vždy stejnou - neměnnou což je hovadina.......Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Co mate z toho, me Speedfan na stare desce (ASUS A7V8X-X) vypinal vetrak na procaku :evil: . JA si toho nejprve nevsiml, ale pak se mi vypnul komp a svitila dioda power a pritom byl komp vyplej. Kdyz jsem se ho pokusil zapnout, tak nic nedelal a jen nejak divne hucel. Tak jsem jej vypojil ze zasuvky a zapnul druhy den a rozjel se. Pak po startu Win jsem spustil SpeedFan a tam me ukazoval CPU Fan 0RPM! Kouknu se do kompu a vetrak stoji!. Zavrel jsem SpeedFan a vetrak se roztocil... Jeste ze deska ma ochranu proti prehrati procesoru... ;D ;D ;D
existuje tam záložka: Automatic fan speed :wink:Citace:
Původně odeslal Sam9999
já jsem ho hlavně používal za zobrazování teploty na liště
(to mi ale na notebooku nefacha :-( )
to zobrazovani na liste umi i motherboard monitor - mbm, posledni verze.Citace:
Původně odeslal sofokless
ovsem jak je dobry a spolehlivy v ostatnich vecech nevim. me funguje perfektne kdyz potrebuju zjistit teploty a napeti, ale pravidelne ho nepouzivam a nainstalovany ho porad nemam.
jj o něm vim, jenže už skončila podpora, ne?Citace:
Původně odeslal Jey
a navíc ani ta poslední verze mi na K8T800 (VT8383) - je to notebook teplotu prostě neukáže - nenajde čidlo...... divný čidlo by tam být mělo :?
aha. tak to sorry, tak hluboce v nem zas zainteresovan nejsem. nevim. stahl jsem posledni verzi a tu testil, o tom ze skoncila jeho podpora(=vyvoj ???) jsem nevedel.Citace:
Původně odeslal sofokless
no někde jsem to čet a navíc novější verzi než tu co mam jsem nikde už nenašel :? škoda :?
Mě se ve SpeedFanu verzi 4.21 začala objevovat dvakrát teplota Temp 1 a to každá jiná. Nevíte co to může znamenat ? Sterší verze mi ukazují už jen jednu hodnotu Temp1 ,Temp2, HD0.