BIG problém po flasi nove verze biosu F10 (puvodni F2) nerosvítí se monitor.Ventilátory se točí ale stále jede po cdromce a HDD stále svítí.
SESTAVA GYGABITE K8NS 939
AMD 64 3000+
Čím to muže být.
Printable View
BIG problém po flasi nove verze biosu F10 (puvodni F2) nerosvítí se monitor.Ventilátory se točí ale stále jede po cdromce a HDD stále svítí.
SESTAVA GYGABITE K8NS 939
AMD 64 3000+
Čím to muže být.
pokial viem tak gigabyte ma dual bios takze sa pekne vrat k povodnemu BIOSU zjavne tento nebol naflashovany spravne :wink:
Mne pomohlo, keď som vybral jednu z dvojice pameti a PC rozbehol na jednej.
NOD nevieš mi poradiť mám 2*512 A-data 400Mhz na Nforce 3 Gigabite 939 - problém, ktorý sa tu spomína sa týka aj mňa. Ale zaujimave na tom je, že keď tam dám iba jednu 512 tak to fachá v pohode a po pridaní druhej to robí čunárnu ako je popísaná hore. :eek:
moze byt ze tie ramky nexcu ist v Duale.skus este poprehadzovat ramky v jednotlivych slotoch mne to napr.pomohlo u NF7 :wink:
pokial viem tak gigabyte ma dual bios takze sa pekne vrat k povodnemu BIOSU zjavne tento nebol naflashovany spravne
Špatně ta deska má jen jeden BIOS a ještě ke všemu napájenej přímo.
Podle zjištění je tam bios z K8ns 754 asi :evil:
takze ti pomoze bud hotflash alebo reklamacka :wink: a nabuduce stahuj bioas presne na tvoju fonsu
Poslal jsem to na reklamaci po konzultaci se servisním technikem.
Budu ted čekat :?
tiez v tom povodnom BIOSe nemate moznost nastavenia delicky? celkom je to naprd pretoze sa mi to dost hodi :|