Potřeboval bych poradit, jaké jsou zdroje značky Sweex? Jsou poměrně levné, tak se chci zeptat, jestli to není nějaký aušus.
Printable View
Potřeboval bych poradit, jaké jsou zdroje značky Sweex? Jsou poměrně levné, tak se chci zeptat, jestli to není nějaký aušus.
Uplnej ausus to neni. jsou zdroje levnejsi a horsi a rovnez i lepsi a drazzsi :)Citace:
Původně odeslal Matio
Jde samozrejme taky o model/vykon atd.
Do "nabuseny" sestavy bych ho asi nedaval, volil bych neco jinyho, do prumerny asi neni problem. Ale pokud nenapises typ a vykon, jde to dost blbe hodnotit.
napr. Sweex skrine jso sice docela slusne zpracovany i s hezkym designem, plech je ovsem skoro papirovej, ale zase na druhou stranu jsou tim padem extremne lehky, coz je pro nekoho vetsi vyhoda, nez case, kterej neprostrelis ani brokovnici :)
Jedná se konkrétně o tenhle zdroj: ZDROJ SWEEX 650W BIG FAN
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=47155
No s tvou sestavou bych se ho nebal, nicmene tech 650W peak nevim nevim, ale rozhodne bude podstatne lespi nez treba 400W EC, to zas urcite :)Citace:
Původně odeslal Matio
A do kterého by jsi šel spíš ty? Do toho Sweexu nebo do tohoto: http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=49801?
Chci nějaký dobrý zdroj, ale nechci za něj zase dát majlant... Poraďte pls... :-)
Co tenhle?
Extra kvalitni zdroj a nizka cena se vetsinou bohuzel vylucuji, nicmene pri rozumne sestave bych se nebal ani jednoho z nich, papirove je na tom lepe Sweex, Chill je zase "lepsi" znacka, ale srovnani techto dvou modelu je relativne nemozny, pokud chces vedet vice, pokus se vygooglit nejaky recenze obou zdroju na netu, urcite najdes nejake testy.Citace:
Původně odeslal Matio
Chill je znamy predevsim svou kvalitou zpracovani a tichosti, Sweex je papirove zase hodne silnej, nicmene i znacky jako Enermax svymi low endovymi modely zdroju potvrdily, ze neni vsechno zlato co se trpiti...
Cimz chci rict, ze to chce realny testy toho zdroje a nehledet slepe na znacku nebo "papirovy" vykony.
Osobne by jsem asi zvolil Chill ale to je skutecne o prioritach hluku, naroku na vykony atd...
A co LC Power 550W za 1300.Podle mě nejlepší poměr cena/výkon.
Nechám si to projít hlavou. A ten LC se dá koupit kde? Nikde jsem se s tím nesetkal...
Mrkni se do sekce Bazar,seženeš ho buď přes Mawu nebo přes Nuggeta.
Taky bych sel do LC Power 550. Prirovnal bych to ke stejne vyhodne koupi jako pred casem pameti A-Data 500MHz (pomer cena/vykon).
Taky bych se přiklonil k LC Power, mám ho a sem s ním spokojen. Jen by možná mohl být trochu tižší. Ale zase za tu cenu :)