Jěště včera tu byl, dneska mi přišlo upozornění na nový příspěvek (zřejmě odpověď na mou otázku), tak kliknu na link a dred nikde. Sakra, proč ho někdo smazal >:E
Printable View
Jěště včera tu byl, dneska mi přišlo upozornění na nový příspěvek (zřejmě odpověď na mou otázku), tak kliknu na link a dred nikde. Sakra, proč ho někdo smazal >:E
Protože někdo smíchal thread o 5.1 s 5.2kou a vypadalo to že nadávám já na 5.2ky, přitom šlo o 5.1 :-) a vůbec to bylo matoucí.Citace:
Původně odeslal Louis
Copak si měl za problém?
No, ptal jsem se, jak to instalujete. Klasickej postup je najít ručně něco.inf, ale po rozbalení toho balíku mi to nechtělo žádnej *.inf najít a tudíž jsem to nemohl nainstalovat. Asi to bude nějaká prkotina...
Já teda pustím .exe .. ono se to samo rozbalí a nainstaluje :-) tobě to tak nejde?Citace:
Původně odeslal Louis
Ne. Rozbalí se to, spustí se setup, instaluje se, restart a chybová hláška (nevybavuju si přesně, co to mele). Dělá mi to ať předchozí Catalysty odinstaluju nebo ne (i po vyčištění Cat uninstalerem).
Dělal jsem to teda tak, že jsem balík rozbalil, dal manuální instalaci a našel cestu k tomu inf souboru, což pak už šlo. Teď poprvý mi to ale nejde. No nic, zkusím to s těma novejma 5.2 ...
zkus i driver cleaner .. někdy ten cat uninstaller nepomůže.
OK, zkusím, díky za tip.
smaž tam cokoliv, co má něco společného s ATI. Když jsem měl ale 9700 tak se mi to, co to dělá tobě, taky stalo, vyřešilo to v jednom případě pouze reinstalace woken, nebo instalace ovladače tuším přes nouzový režim.
Tak toho jsem si právě také všimnul a proto jsem nezakládal nový thread o Cat 5.2.Citace:
Původně odeslal Spajdr
Mimo administrátorů a moderátorů snad nikdo moje přízpěvky upravovat nebo mazat nemůže?
Asi by to chtělo trochu vysvětlení, "někdo" to udělat musel :mweheh:
Ja za sebe muzu rict, ze tim zmizenim jsem byl taky prekvapen.
tak už to neřešte, spáchal jsem to já :oops: 8-)