Problém s 9600PRO Gigabite
Před nějákým časem se mi začal ve hrách sekat počítač. Nejdříve jsem si říkal že je to procesorem který jsem upgradoval (P4 3,2Ghz Prescot) a u kterého mi přišlo že se něják moc hřeje. Zkusil jsem tedy vytížit CPU komprimací divx a kupodivu nic (teplota sice leze k 67 stupňům) ale pc se po hodině neseklo. Dřív mi karta chodila na 520/360. Zkoušel jsem podtaktovávat. Zkoušel jsem více ovladačů (Asi tři poslední verze) a nic. Vždy mi to vyhodí hlášku od ati VPURECOVER a hraju dál. Když se PC sekne tak po 3 - 5 hodí to nějákej error a musím restartovat. Po restartování win napíší že kolizi způsobila grafická karta. Zátuhy jsou nepravidelné. Většinou hned pár minut po spuštění a pak to vydrží třeba i hodinu. Zkoušel jsem zvýšit napětí agp a kupodivu mi přišlo že se to zlepšilo ale seká se to pořád. Momentálně mě napadají dvě věci. Buď je odpálená a nebo by podle mě mohli hrát roly nové ovladače s funkcí zresetování GPU. Když jsem to vypl tak mi ale PC zatuhne na fest. Win jsem přeinstalovávál asi 5x. Nesetkal jste se někdo s podobným problémem? Díky za rady.