ktery je asi nej, jestli neco neexistuje pro winamp at nemusim zbytecne mit vice prehravacu a pokud to do winampu nejde tak bych poprosil jmeno programu+ popripade link na nejnovejsi verzi
Printable View
ktery je asi nej, jestli neco neexistuje pro winamp at nemusim zbytecne mit vice prehravacu a pokud to do winampu nejde tak bych poprosil jmeno programu+ popripade link na nejnovejsi verzi
myslis tim internetove radia nebo radio jako z radiokarty/tv tuneru?Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
jestli internetove tak by to mohl winamp umet nejak primo bych rekl, ale to nevim jiste,... jinak VLC nebo iTunes
pokud radio z tuneru pak sem na to mel do winampu plugin WinAmpTV
jo z tuneru ale samostatneho FM.... stahl jsme si plugin, ale nevim jak nato.. poradis? mam jakysik media forte FM tuner
Tak tak...tenhle taky používám a není s ním žádný problém ;)Citace:
Původně odeslal Rainbow
AFM2000, Radiator
moc ti asi nepomůžu, zjistil sem, že mi s tím pluginem rádio nehraje, hraje mi jenom tv :-( , no snad ti to půjde...Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
nastavení toho pluginu je v: Winamp->Options->Preferences->Plug-Ins\Input||WinAMP TV (x86) --> Configure ,a tam si vybereš capture device: mělo by tam být to tvoje MediaFore, default tv system dáš FM Radio, nastavíš i ty další věci co půjdou, a pak by měl jít dát scan-radio, to by mělo vyrobit playlist radiostanic které by měl winamp normálně přehrát.
no prave ze v tom capture device se nobevuje nic...Citace:
Původně odeslal durdin
jinak to flesko.cz neni nejak casove omezene?
jo mam mediaforte radio link a nejak mi to asi nejede, nebo proste neslysim nic z repro vi nekdo cim by to mohlo byt? ten soft co je k tomu origo (RADIO AKTIV) je nanic, hlasi chyby uz púri startu-asi proto ze neni urceny pro Xp cka a ten Radiator mi nehraje zvuk a nevim jak to nastavit :(