Poradte prosim nekdo jestli je mozne vyuzit dalkac od TV karty (Aver Go 007) na ovladani pc. IR cidlo jde totiz do karty a ja nevim jak se k nemu"dostat" -treba winLIRC vyhledava jen na portech 1-9 a tam neni :(
Printable View
Poradte prosim nekdo jestli je mozne vyuzit dalkac od TV karty (Aver Go 007) na ovladani pc. IR cidlo jde totiz do karty a ja nevim jak se k nemu"dostat" -treba winLIRC vyhledava jen na portech 1-9 a tam neni :(
girder
+ nejakej pluginCitace:
Původně odeslal silenec
jo diky uz na to koukam ... potom jsem jeste zkousel nejaky pluginy do Winampa pro AverTV ale zadnej z nich mi nesel (psalo to NOT LOADED) ..snad tohle pujde
Tak sem sehnal Girder i nejaky dva pluginy (avermedia a AverTV studio) ale porad to nefunguje -hleda to bud nejaky kinhovny nebo ten plugin nejde. Muzete mi s tim nekdo prosim poradit nebo poslat link na lepsi plugin :-(
hmm, tak to uz nevim, ja sem to mel resene nejdrive pres igor plugin - to sem mel ir v seriovem portu a pak sem to resil s dalkacem a ir v leadtek winfast 2000 expert a slo to bez problemu...
Jeste to zkusim nastavit a sehnat pluginy.. kdyby jste nekdo mel nejaky tip jak to nastavit nebo link na to kde stahnout funkcni plugin pro aver go 007 budu vam vdecen :-)
no jo jenže ten plugin na tuto karu nejde stahnout..... sakra.........Citace:
Původně odeslal sid.cz
---zkousel jsi to stahnout -rozbehat? nasel jsem nejaky pluginy k Averu (2) ale neslo mi to s nima...Citace:
Původně odeslal sofokless
no já to zkoušel jenom stahnout z http://www.girder.nl/plugins.phpCitace:
Původně odeslal Poofy
a ty pluginy na mou Leadtek Winfast .. ale ani jeden stahout nejde :arrow: takže jsem nerozchodil nic :?
no ja jsem ty pluginy dokonce i nekde jinde nasel (pro Aver) ale stejne mi nejdou (nebo nevim jak na to) :(Citace:
Původně odeslal sofokless
se zeptej uživatele sid.cz - ten takto radil asi bude mít víc zkušeností jak na to....
Já to nestah tak jsem to nezkoušel....