Sem koukal do ceníků a nenašel jsem žádný silencer co jde dát na 6600? Nezná někdo náhodou nějakej co tam de . Jde mi o verzi PCIe ( u AGP by to byl asi větší problem)
Nemusí to pasoval přesně , klidně bych kus ubrousil upravil , či co....
Printable View
Sem koukal do ceníků a nenašel jsem žádný silencer co jde dát na 6600? Nezná někdo náhodou nějakej co tam de . Jde mi o verzi PCIe ( u AGP by to byl asi větší problem)
Nemusí to pasoval přesně , klidně bych kus ubrousil upravil , či co....
Aj revizia jedna, netusim ci rev. dvojka je uz v predaji, kedze len teraz to AC dal do ponuky na Webe.
a mna by zaujimalo ci nejaky silencer pasuje na 6600vku AGP.
Nepasuje...ani ho AC nebude mat v ponuke pokial mam dobre informacie. Je to kvoli premosteniu...
Neviem preco chces Sielencer ( nie je moc o tichu ) a nekupis si PrimeCooler PC-VGAHG1 ktory je lacnejsi a tichsi a ma aj regulaciu otacok s podsietenim ..Citace:
Původně odeslal Erda
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.as...CatId=18842847
Mozno preto ze chce odsavat teply vzduch prec zo skrine a nie vyfukovat ho okolo chladica :wink:.
Ono ani ten Zalman VF700 a napodobneniny ktore spominas nie su uplne koser, sice su tichsie ako Silencery - nie vsak uplne tiche...mam tu teraz Zalmana na Low a pocut ho...kdezto moj home bastl s AC Fan 3 na 5V nepocut. Vyhodou Silencera je naozaj dobry odvod tepla a nasavenie menej tepleho vzduchu ako v pripade Zalmana.
Chcel by som napr porovnat tu novu 7800GTX od ASUSu, ktory ma na sebe Silencer. Skusit SLI s dvoma kartami ktore maju Silencer (Upraveny NV Silencer 5 2 rev.) a potom vymenit za Zalman. Mam tusenie ze so Zalmanom by sme mali v skrinke trosku teplejsie...a nasledne by aj pretaktovane jadra / pameti nebolo "mozno" prevádzkovat takto stabilne.
No dobre ale 6600 a 7800 nemozes porovnavat, tepelny vykon je dost rozdielnyCitace:
Původně odeslal GABO
ja bych rekl ze silencer je ve vysledku tizsi jak zalman, prtze pro zalmana potrebujete nejaky pridavny vetrak do case, kdyzto se silencerem si vystacite se 120mm ve zdroji