-
WinXP problem pri starte
Presnejsie vobec nenastartuje. Objavi sa maximalne logo pri starte a ked uz ma nabehnut vsetko zmizne a zamrzne - ani obraz ani zvuk :-( . Ale zaujimave ide v safe mode (inak by som nepisal teraz), takze som urobil par veci ale nepomohli: antivirova kontrola, cistenie registrov, defragmentacia, odinstaloval som prog. co som pri poslednom dobrom chode winxp naistaloval. Nic nepomohlo. Nemozem teraz ani preinstalovat win lebo nemam kam zalohovat vsetky data.
Prosim poradte niekto ako to dat do poriadku.
-
no clovek nikdy nevie z coho oknam prepne ale predsa preinstalovat XP nemusis daj pri instalacii moznost OPRAVIT (neviem ako sa to vola jedna moznost je spustit conzolu pre spravu a je tam este 2. moznost co preinstaluje win) vacsinou to pomoze ak je chiba vo win + vacsina nastaveny a programov funguje dalej bez potreby preinstalovania
a este (nerobil si nieco s hardwarom)
-
reinstaovat jde i bez zalohy dat. vsak nemusis hned dat zruseni oddilu a fromatovani...
-
Dik za rady ale uz som sa s tym nekaslal. Skocil som pre hdd a hodil nove okna natvrdo. Je to sila inak, vsetko som mal zabezpecene, antivirus, firewall, servicepacks, security updates a aj tak jedneho dna proste win nenabehol...
-
no povim ti to takto. pokud se jedna o tvuj maxtor a o tve fsb 215. tak klidne muze byt problem i v tom. nebo v napajeni. ja z toho duvodu dal maxtora dm9 80G pryc.