panove ted jsem se docetl >. "Jenom si při zvyšování napětí dávejte veliký pozor. 0.13 micronová technologie má průtraznost tranzistorů už kolem 1.8V a tak nad 1.75V už docela riskujete. "
Printable View
panove ted jsem se docetl >. "Jenom si při zvyšování napětí dávejte veliký pozor. 0.13 micronová technologie má průtraznost tranzistorů už kolem 1.8V a tak nad 1.75V už docela riskujete. "
taky sem to uz negde cet....max 1,75V-vic bych se bal
ja do nej taky peru max 1,75v a to se o nej bojim :|Citace:
Původně odeslal Sadam.
nekteri do toho perou 1,85v :o
hodne lidi do nej pre 1.8 V a vic
kdyz neni dobra serie tak pomuze jen a jen porádná voltáž !!
hehe bavil sem se s jendim nejmenovanym clvekem v nejmenovany firme a ze zkousi prave thoroughbreda B0 ale ze se mu nechce na 2200Mhz ani pri 2.0V ;D
no prave ze kuli tem co maj 1.85 to sem pisuCitace:
Původně odeslal zap
to asi uz dodelava ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal DeeKay
jj, je to asi tak. Taky jsem to nekde celt. Mel jsem tam tech 1.85 na zkousku a jelo to 2280MHz. WinXP jeli uplne v poho. Pak jsem to radsi stahnul. Pak jsem zkusil taktit uplne znovu od def. voltage a ted beham na 2166 MHz pri 1.7V.... wokna jsou uplne v poho, to jsem na to tedy zvedavej.
S intelem p4 .13um bych nad 1.75V (popravde dlouhodobe nad 1.65V) nesel, ale intel ma tranzistorovy hradla siroky tusim .6n(?)m a AMD 'jen' .7n(?)m, takze u AMD je to maximalni napeti o neco malo vyssi, tzn tak 1.8V, vys bych opravdu nesel...Citace:
Původně odeslal vyhul
ty nm, mm, km sem ted v my situaci (6 pif ;)) opravdu odhadnul, ale jinak mam celkem pravdu :) ;)
A pozna se snad pri reklamaci procak, kterej chcipnul po dlouhobe vyssim napeti? (nekamenujte me, nemam s tim zkusenost)
Ak das vyssoke napatie a prerazi Ti Tranzistory, tak pri jednom tranzistore sa da nato lahko prist. Neviem ako kontroluju tych par milionov ;D , ale urcite to zistia.Citace:
Původně odeslal BDs