dotakz je celkem jasny.. jeste bych mohl rict ze mam IXUS40... zkousel jsem webcamXP ale tam se to nedetekuje
Printable View
dotakz je celkem jasny.. jeste bych mohl rict ze mam IXUS40... zkousel jsem webcamXP ale tam se to nedetekuje
Nie každý foťák je možné použiť ako webcam...
no to taky vim.. ale uz nevim pres jaky programek....Citace:
Původně odeslal PeterM
jeste jednou bych si precet odpoved PetraM :wink: ... myslim ze nejakej univerzalni soft nebude ... ja sem taky svy HP812 jako webkameru nerozchodil ... i kdyz sem stahnul nejakej "udajnej" webcam driver ...
fuck.... no aha.. ale ten ixus by to mohl podporovat ne?... btw... kde stahnu nejaky ten soft?Citace:
Původně odeslal basik
)Citace:
Původně odeslal basik
se stydim :oops:
jinak moc dik... kouknu se na to
Podobny programy jako Yahoo/MSN Messenger, NetMeeting a pod. nepouzivam, proto se zeptam nekoho kdo ma zkusenost. Umi jako zdroj obrazu composite in z tv-karty? Pak by to asi slo.
Nebo neco jako je tenhle adapter http://www.svideo.com/videousb.html
(az na tu cenu)
to snad an nemusis ... precejen - musime si pomahatCitace:
Původně odeslal [MJK
aspon ze tak.. jsem cekal jak tady neco napisu ze me hned nekdo zacne dupat ze se to tady uz 100x resilo a pod.... a ze mam pouzit search fci, ale ta je podle me hoodne nedodelana.. hleda fakt dosti blbe... jinak mam jeste AT 9100 VIVO a pres to by to slo.. ale nechci tady mit na stole videokameru.. fotak by byl lepsi no...Citace:
Původně odeslal basik
A v čom je problém: Tvoj foťák má video-výstup, karta video-vstup, kábel si dostal k foťáku...Citace:
Původně odeslal [MJK
Tiež som to skúšal (nie ako web-cam, iba pokusy s nahrávaním videa) na Canon A70 <-> R9600VIVO. Nieje to nič moc (oproti fotkám) ale na hranie stačí.
vyzkousejte nekdo, jestli tyhle webcam/komunikacni programy berou i video z tv karty (composite in), pripadne video in na grafarne, I/O karte....
co jsem zatim zkousel, tak berou.
jo, tenhle způsob už jsem taky zkoušel... olympus c220z připojit přes video-in do zoltrix tv genie (šmějd, ale zadarmo :-) ... pak už není problém to rozchodit v jakémkoliv webcam/comm/grab programu...
akorát to má jednu chybičku... foťák se po určité době sám vypne, aby šetřil baterky... :?
To sa da niekde v menu fotkak vypnut ;) (vacsinou) :roll:Citace:
Původně odeslal sAdam
to většinou bych zvýraznil, protože u c220z to nejde... ;D
Aspoň u Canonu funguje finta, že keď je foťák pripojený cez USB k počítaču, tak sa nevypína. Pripoj okrem videokábla aj USB a vyskúšaj.Citace:
Původně odeslal sAdam
když připojím foťák na usb, tak se vypne a ve woknech se objeví nový usb disk... tzn. nejde mít foťák zároveň zapnutý a připravený k focení a mít ho připojený na USB...Citace:
Původně odeslal PeterM
NJN, lenže u Canonu to funguje ináč (pripojím na USB a môžem ho diaľkovo ovládať z PC - vrátane toho, že na obrazovke vidím to isté čo na LCD displeji foťáku 8-) )Citace:
Původně odeslal sAdam
presne tak,me to take tak funguje /canon s50/ - v programu RemoteCaptureCitace:
Původně odeslal PeterM