jdu nějak zjistit hesla k pop3 a smtp serverům které jsou uložené v outlooku?
já osobně outlook vůbec nepoužívám (KMail rulez), takže přivítám všecky odpovědi...
EDIT: změna názvu,...
Printable View
jdu nějak zjistit hesla k pop3 a smtp serverům které jsou uložené v outlooku?
já osobně outlook vůbec nepoužívám (KMail rulez), takže přivítám všecky odpovědi...
EDIT: změna názvu,...
tak uy to nepotrebuju vedet odposlechnul jsem si je dsniffem, ale jestli to nekdo zjisti lepsi postup tak to sem dejte, at to priste nemusim tak slozite vymyslet...
EDIT: pridan plny popis reseni problemu:
problem byl trosku slozitejjsi, ten pocitac na kterem byla posta sem mel od kamose k opraveni. zhroutil se mu system a nesel spustit a jedine co bylo k dizpozici byly nefuncni wokna, nakonec se mi ale podarilo nahrat cely registr z tech rozbitych voken do jinych funkcnich (ktere pak uz nefungovaly) a v tech spustit outlook a stahnou postu z uctu ktere tam pribyly.... a pak uz stacilo jen odposlechnout sitovou komunikaci atd... holt slozite reseni
Ak maš možnosť upraviť učet v outlooku tak si nainštaluj "RevelationV2" .Ak príseš s kurzoron na to vyhviezdičkovane (heslo) tak ho revelation zobrazí v sebe OK? toto platí pre všety hesla ku ktorým je prístup a su namiesto nich hviezdičky.
Manji: Na to mam niekde malicky program (par KB) a netreba nic instalovat...da sa to nosit so sebou stale na diskete :-) Akurat uz neviem nazov :-(
Inak urcite existuje nejaky program, ktory vie heslo vycucat priamo z registra.
Advanced Outlook Password Recovery
neni free ale jde jako demo...
Ani toto netreba inštalovať ono sa to len rozbalí a potom sa dá použiť kedykoľvekCitace:
Původně odeslal Rainbow
http://www.nirsoft.net/utils/mailpv.html
s mym vlastnim prekladem ;)