jak tedy? jedna se mi o to ,ze mi karta bezi na taktech karty 5950 tedy 475/950 ,,chtel bych si ji proto prejmenovat na tuhle kartu..mam ted Prolink 5900xt :-)
Printable View
jak tedy? jedna se mi o to ,ze mi karta bezi na taktech karty 5950 tedy 475/950 ,,chtel bych si ji proto prejmenovat na tuhle kartu..mam ted Prolink 5900xt :-)
...vyskusaj NVIDIA BIOS Editor (RVBEdit)
no mam ho..ale neni tu treba nekdo to uz delal? sem z toho volaky zmeteny :oops:Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
premenovat a predat nejakemu chudakovi, ze?
Cize oklamat...
Nema nahodou 5950U o 128MB naviac?Citace:
Původně odeslal Wuuduu
ne to fakt ne,,,potrebuju to pro sebe,, :-)Citace:
Původně odeslal Wuuduu
takze pomuze mi nekdo?
to vies ze ma, 5950U na sto pro ma 256mb pamete :!:Citace:
Původně odeslal Mtex
jj zadna 256 se nekona,,,tak poradi nekdo jak na to?? chci se kochat kvalitnim OCckem :-) dikyCitace:
Původně odeslal MK2
rady bych to provedl nejlip treba v nibitoru a splecne z nazvem to tam prsknul at to je 5950U jak my byt :-) to tak nejde? nerikejte ze ste si nikdo neprejmenovavali grafuli ???
no mozes to zmenit bud cez ovladace - funguje a posobi len vo WIN alebo cez bios editing. V biose si jedneducho najdi nazov grafiky pri boote a zmen ho no a este musis zmenit ID grafiky - nitibor. A neboj sa ked to nepojde tak das bud blind flash alebo pomocou PCI grafiky.
mas dojem, ze ked premenujes grafiku, pojde inak taktovat? :lol:
V tom pripade si moju premenujem na Ati Radeon X950XT Platinum...
nee to rozhodne ne,,ja sem s tym oc docela spokojenej ale ten rename ukonci do celku :-) takze to nak vykutim,, :wink:Citace:
Původně odeslal Wuuduu
a jak to prejmenovat pres ovladace?Citace:
Původně odeslal MATRIX
proč to řešíš, stejně z toho nikdy 5950 nebudeš mít, bios na to z týhle karty nepasuje
jakto ze ne? ??? ja myslim ze na PCtuningu to je dokonce i provedene ??? tam je myslim cely navod,,i se zvysenim voltaze,,pac ta 5950 jede pokud se nemylim na 1.5V ne? a to se upravi v tom hexeditoru a prej to de..tak nevim,mozna se pletu,ale fakt myslim ze to tam je :wink:Citace:
Původně odeslal Over
jinak ten raname pres ovladace,,vite jak na to? ja sem kdysi provadel neco podbnyho z Gf2mx 400,,neco se zmenilo v registrech a mohlo se tam treba objevit Gf2 quatro nebo GTS cokoliv,,ale jak uz to bylo,,jooo to kdybych vedel ??? nevite? me jde spis o ten nazev ve windowsech,,sam vim co mam tak nepotrebuju zmeneny nazev uz pri najizdeni pc ale v tech vinech se na to lip kouka,, :-)
to jde jen z 5900 NON ultra.. z XTčka 5950 neuděláš