www.mujcasemod.unas.cz
co vy na to ? není to ještě hotové nemám teď moc času
Printable View
www.mujcasemod.unas.cz
co vy na to ? není to ještě hotové nemám teď moc času
Není to špatný chlape, zdá se mi že už jsem ten tvůj mod někde viděl :|
Ještě bych zaflexoval ty zbývajíci IDE kabely.
Jinak podsvícený to máš ledkama ???
Možná ještě něco vygravírovat do okna (do plexi) :idea:
Uprav ide kabely na gulate. Je to taky bezny mod
Kombinace toho plechu a te cerne barvy se mi libi. Jeste nejak upravit ty kabely (precejen ta omotana buzirka je des, to uz tam radsi nic nedavat). To okno mas udelane pekne, ale ma to takovy jednoduchy tvar, chtelo by to neco jinsiho trochu slozitejsiho :wink:
vnitrek necim vystel , ty plechy kazi dojem .
flexo original by taky pridalo bodiky . . .
Tie plechy su dobry napad, ale aspon ich nenarezat napreic dierami. Na zaspelky mi to nepasuje ale ak by to bolo krajsie spravene, tak dole ten plech moze byt pekny.
XPM: to bude asi ono - http://ocguru.cz/view.php?cisloclanku=2004092801
Ten mod se mi zda (zvnejsku) moc jednoduchy. Ty zaslepky mi tam moc nesedi a ta jedna ledka je taky des. Ale ocenuju snahu, samozrejme ;).
ne to není on, myslím konkrétně jeho mod už jsem někde viděl. Commanderův case znám :wink:Citace:
Původně odeslal CompCrasher
byl na pc tunnigu, tušímCitace:
Původně odeslal XPM
no vypadá to docela dobře, ty záslepky se mi líbí. ale ten vnitřek by chtěl taky stříknout na černo,minimálně ten zdroj stříknout.... nebo to ve vnitř něčím obložit... a ty kabely dodělat jinak to kazí pěknej dojem :wink:
taky jsem zapoměl dodat že mod byl dělán s velkým finančním omezením proto jsou třeba na osvětlení použity LEDky
jinak uvnitř se to chystám dát na černo a ještě tam chci nějak použít ten plech(uvnitř) ale ještě nevím jak
jo byl :-)Citace:
Původně odeslal dravgunov
jo peknej napad :) ve finale ot bude urcite pekny... kdyz si to nepokazis