-
Epox 8K3A scary movie
Minulý týden jsem si koupil 256MB ram a tento týden jsem ji reklamoval no a nechal jsem původních 256MB v prostředním soketu. Stala se zajímavá věc v Sandře mám o 100 bodů větší propustnost paměti oproti umístění v 1 soketu. A další věc nikdy jsem neměl na chipsetu aktivní chladič ale ted jsem ho tam musel dát protože se přehříval a tuhlo to. Prosím majitele 8K3A můžete to někdo zkusit? Umíte to někdo vysvětlit? :evil:
-
No asi ta nepotesim - zda sa ze si vychytil debilnu dosku...urcirte mas rev. 1,2 kde niektore kusy robili ten problem ze sa prehrieval chipset a system tuhol uz pri boote na standardnych nastaveniach. Problem je ci ti to vymenia...v IMPERIU mi nedavno hovorili ze nakoniec dane dosky predsa len prisli spat (s tou chybou o akej hovorim) a ze vyriesil to nejaky BIOS priamo od EPOXU...tak som z toho magor. Ale iste je e si asi vychytil tu dosku kde sa prehr. chipset.
-
:-D Jisté je, že mám revizi 1.0 už od května a nikdy se jí chipset nepřehříval vždy byl pasiv skoro studenej. Jediné co jsem chtěl napsat je to, že pokud je pamět umístěna jen do postředního soketu vzroste mi propustnost o 100 bodů z 2500 na 2600 v sandře a víc se mi hřeje chipset. Jde mi o to zda to můžete někdo ověřit na jinym epoxu jen tak pro zajímavost, případně má li proto někdo vysvětlení
-
OK zle som to pochopil...dnes vyskusam a napisem...mam tiez rev. 1.0
-
Okolo polnoci budem doma ...
Mam 1.2 reviziu a modul v 1.slote - NB ani pri 195FSB nepotrebuje aktiv ...
V kazdom pripade po polnoci (alebo zajtra ak sa zase ozerem ako doga :lol: ) to vyskusam hodit do inych slotov ....
Podla mna to bude len nejaka haluz :roll: