Jakej je rozdíl mezi Tb A0 a B0 kromě bombasticky taktovatelnosti?????
Printable View
Jakej je rozdíl mezi Tb A0 a B0 kromě bombasticky taktovatelnosti?????
Taky v napetiCitace:
Původně odeslal rehor1
A hlavne v taktovatelnosti !! B0 idu taktovat o dost lebsie ako A0 !!
:) :) :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
To že de taktovat líp sem už čet tady všude okolo ale včem je jinak rozdíl je mi záhadou....
A proc je ten rozdil pro tebe tak duleziej? Proste nevaham, jdu do obchodu, checknu kod na procaku a beru B0! Jak jednoduche :DCitace:
Původně odeslal rehor1
Vynechal si tu část jak se sahá do peněženky.... Důleité to neni ale když už do toho ty peníze nacpu tak bych chtěl vědět co je to zač ne????
Mas pravdu, ja to menil za XP2000+ Palomino. Tak moje kapsa zustala nedotcena :-D . Pokud na ten upgrade nespechas, pockal bych jestli se neobjevi XP 1700+ Tbred B0 ze serie AIUxB, to bude DELO!!!Citace:
Původně odeslal rehor1
Pokud se kouknes na informaci podcarou uvidis ze já uz nějakou chvilku zamrz v historii AMD takze já to estě vydržim a navíc budu muset měnit komplet celi PC takže to bude docela finanční pálka..... a za desku si vyberu nejspíš rda+ od epoxu .....
V B0 je pridana jedna ochrana vrstva, ktera lepe izoluje CPU proti elektromagnetickymu vlneni, nebo tak neco....z toho plyne vic MHz
A pokial viem, tak by tam malo byt aj viac tranzistorov a tym opadom by mal byt o 2 mm sirsi + lepsi odvod tepla.Citace:
Původně odeslal Fik
Trochu nepřesné ..... byla vložena do čipu měděná folie kvůli snížení tepelné výtěžnosti, která dělala z prvního Tbreda revize A vlastně propadák ..... dále byla zvětšena plocha čipu - ale jen nepatrně. To se povedlo a výsledky už všichni znáte ...... paráda AMD ...!!!Citace:
Původně odeslal Fik
B0kou sa konečne AMD podaril prechod na 130nm technológiu, tak ako to pôvodne plánovali s A0, lenže kvôli vyžarovanému teplu na najvyšších frekvenciách z toho nebol nikto nadšený - takmer žiadny postup oproti Palominu...
Je to tak, byla přidána jedna metalická vrstva kvůli odrušení, byl zvýšen počet tranzistorů a plocha jádra se zvětšila z 80mm2 na 84mm2. Co se týká emise tepla, nebyl bych si tak jist, že se na stejné frekvenci proti A0 snížila. Ale to je vše jedno, prostě B0 je vydařené jádro, kde se ukázala síla výrobní technologie AMD. AMD se nedalo cestou brutální frekvence. Dalo se cestou brutálního výkonu. A VO TOM TO JE. 8)
Tak přesně je to, že byla vložena další metalická vrstva, což umožnilo předesignovat spoje mezi tranzistory (zkrátit dráhy), čímž se zlepšil přenos signálů. Dále byly do procesoru přidány tranzistory, které snižují vlivy EMI. Plocha se tím zvýšila na cca. 84,6 mm2. A poslední "novinkou" je, že revize B0 narozdíl od A0 nepodporuje microcode-update.