Mám tuto desku rev.2 s nej biosem, mám v tom komponenty viz. podpis a nedostanu se nad 132FSB, zvýšení V jak u pamětí i u cpu je standart jako když sem měl předchozí desku (a to byla MSI 845E max2) měl by někdo řešení? :-(
Printable View
Mám tuto desku rev.2 s nej biosem, mám v tom komponenty viz. podpis a nedostanu se nad 132FSB, zvýšení V jak u pamětí i u cpu je standart jako když sem měl předchozí desku (a to byla MSI 845E max2) měl by někdo řešení? :-(
Stalo se někomu že se nedostal třeba na 200FSB ? :eek:
OCZta nejdou přez 132FSB stabile :( divné
wtf? a mas spravne nahodene delicky? a podobne ... jaktoze vyreseno? ja tu ziadne riesenie nevidim ???
sem měl konzultaci s janem555 a tak sme dumali, a moje ocz se nemají rádi, nedali stabilně nad 132FSBCitace:
Původně odeslal MadCap
Nejedou na mé desce ty OCZta, jinak na ostatních 5ti deskách jako máslo, nechápu to :-( na mé nedají 133FSB dělička jakákoliv.
mne OCZ jedou bez problemu
kdo máte tu samou desku, pomohli byste mi s nastavením biosu? dal bych screen jak to mám, nebo že byste mi to poslali?? díky moc a ještě jednou :?
8IK1100 rev 2 mam taky, jedu na 240MHz . Ale v BIOSu se menit nastaveni pameti neda, jen delici pomer k FSB. Ja mel spis problem v tom, zhe s nejnovejsim BIOSem nefungoval SATA-Raid, musel jsem vratit predchozi. S pametmi je zatim vse OK
můžeš mít jiný chipy, jinou revizi OCZ a pak se chovaj na desce jinak, zkoušel zvednou pamětím voltáž?
Zkus v BIOSu zmáčknout CTRL+F1 :idea: :lol:Citace:
Původně odeslal @rres