Sorry ale potrebuju na rychlo poradit kterou znich..1GB LAN fakt nevyuziju,takze bych byl radsi pro soltek...je levnejsi:)ale mam strach se stabilitou...nevite nekdo jak na tom je :?:
Printable View
Sorry ale potrebuju na rychlo poradit kterou znich..1GB LAN fakt nevyuziju,takze bych byl radsi pro soltek...je levnejsi:)ale mam strach se stabilitou...nevite nekdo jak na tom je :?:
sorry ale musel sem to rychle presunout do misy. jako vsechny ostatni thready podobneho razeni.
btw 1GB lan nevyuzije ani PCI sbernice :lol:
Poradím ti, přečti si ve VIA chipsetech thread Vše o ASUS A7V880 a budeš mít jasno, a pokud se ti to číst nechce, tak prostě tenhle typ asusa prostě nebrat...ledaže by sis chtěl hrát... myslím místo třeba games s touto deskou, po večerech instalovat, zkoumat, nastavovat... v tom případě je to tvá jasná volba :D
A ze sis ji zrovna koupil :) Ale mas pravdu, muzu potvrdit, ze tahle deska se chova prinejmensim podivne. Napajeni procesoru, bordel na PCI sbernici a o stabilite pri taktovani si muze nechat zdat.Citace:
Původně odeslal Millisx
Jo, já ji měl dříve, než se vyrojily všelijaké tyhle problémy, bral jsem ji kvůli tomu, že je tolerantní k použitým pamětem(viz. moje konfigurace). Kolem mě cca 6 lidem tato deska dělá psí kusy, mi jede, ale pokud by začala zlobit i mi, už z principu okamžitě měním za MSI(MSI nekupuju, ale zase KT880 mají OK). Dokonce 2ma kolegům ta deska třeba měsíc jela, pak začala haluzit. No asi tak.Citace:
Původně odeslal Vitus
Navíc, když už tu desku mám, musím přece upozornit spoluoverclockery na to, že už si ji nikdy nekoupím ;D
Vsak ja ji mam taky... soltek zaklepal nozickama a ted visi na zdi a jsem linej si zmenit podpis :) Asus by potreboval nakopat, protoze muj Athlon v podstate poradne nejede ani na def. nastaveni a abych ho mohl hodit na 2000MHz, tak mu musim nastavit 1.7V. Na Solteku pri stejnym napeti jel i na 2400MHz a na 2000MHz potreboval 1.45V. Proste bordel >:ECitace:
Původně odeslal Millisx
SpolusouhlasimCitace:
Původně odeslal Vitus
Mam ji a nemam cas na to hrani. Takze ji mam v takovem rozharanem stavu. BRRR to byla koupe
Tak sem si ji stejen koupil ;D
A sem naprosto spokojenem predchozi desku sem eml A7V8X-X takze taky asus a s tim napetim na jadru je asus znamej,myslim tim ze automaticky da este o trochu vic nez nastavis.
Ale jinak fakt chrochtam...na stabilitu systemu si nemuzu stezovat.
Athlon XP1700+ mi jede na 2,3GHz a FSB na 225MHz...takze fakt chrochtam...a na problemy sem zatim nenarazil..Dikybohu..a ani nechci