Zdravim, neviem ci to moze tym, ale mam taky problem, ze sa mi z nicoho nic len tak resetne PC. Uz som myslel na vselico, ale potom ma napadol zdroj. Doma mam 250W. Mozete sa pozriet na moju konfiguraciu a posudit, ci to staci? Vdaka
Printable View
Zdravim, neviem ci to moze tym, ale mam taky problem, ze sa mi z nicoho nic len tak resetne PC. Uz som myslel na vselico, ale potom ma napadol zdroj. Doma mam 250W. Mozete sa pozriet na moju konfiguraciu a posudit, ci to staci? Vdaka
250W na tvoji konfiguraci by melo stacit. Zkus vypozorovat v jakych momentech se ti to resetuje (pri zatezi, spusteni d3d, ...).
Já mám 250W a jsem v klidu. Pokud je to poctivých 250W, tak je to dostačující
No akoze neda sa povedat, ze pri zatazi, alebo niejako inak. Proste staci, ze nabehnem do windowsu a bum reset. Potom niekedy, len tak z nicoho nic, ze winamp sa musi zavriet. Niekedy, ked hram CS, proste mozem robit co xcem, proste spadne tak ci tak... A potom dalsia vec, niekedy urobi reset aj vtedy, ked vobec nic nerobim. A este jedna vec, ak by niekoho napadlo, ze by som mal dat novy bios, tak ho mam...Citace:
Původně odeslal FAllen
Kdyz kamaradovy nezvladal zdroj tak sme odpojili vsecek nepotrebny hw a slo to , takze odpoj cd mechaniku atd. a skus to, jesli se ti zase sekne tak to zdrojem nebude coz je v tvem pripade pravdepodobne.
Co más za win XP se sami při chybě resetujou.
Ja som to vypol, aby sa neresetovali, ale pomohlo mi to len k tomu, ze sa mi neresetol, ale vyhodil mi modru tabulku...Citace:
Původně odeslal Vlada
Mne presne tak isto blbla v praci Matsonic a pustil som natom memtest 86 a zistil som plno chyb. Myslel som ze vadna doska a ked som podtaktoval CPU alebo pretaktoval CPU tak to prestalo. V pamati to nebolo, ta bola OK. Este som skusil vymenit zdroj za iny a zatial to ako tak slape aj na povodnej frekv. ->vadnz ydroj alebo vsetko dokopy, skratka MATSONIC je s**t. Ak chces poslem ti ten memtest na mail...
Muze ti tam delat bordel ten Live,me to delalo u predchozi desky,dokud jsem neodstranil emulator pro MS-DOS.I kdyz pokud mas nejaky neznackovy zdroj,tak ta 250W nemusi stacit,to,co davaj do Morexu nebo Eurocasu,ma ke skutecnemu 250W zdroji (Fortron,Suntec,Enermax...)dost daleko
Mel jsem problemy restartovanim ve win XP. puvodne jsem si myslel, ze je to zdrojem a koupil jsem si 300W. Cas od zasu ale se ale pocitac restartoval. Neslo mi ani nainstalovat vyssi bios nez 1.2 (uz je vydanej i 1.6). Pak mi kamos poradil, at zkusim jinej slot na pamet a odesla mi deska... reklamaci mi uznali s tim, ze byla vadna.... tak to zkus taky :o)
no mam podobny problem, obcas sa xp hodia do blue screen alebo rovno resetnu. skusam vsetky mozne kombinacie ovladacov ale stale nepomaha. doska je stara asi 2 mesiace. najskor chodil cely system uplne bez problemov ale neskor to zacalo. tiez mam 250W zdroj ale v tom nevidim problem. skor by som sa chcel spytat ci na tom niekdo provozuje voodoo3000agp a sietovku manli100MBitPCI(z agemu :)). mam pocit ze problem je v tej sietovke. stalo sa niekomu nieco podobne?
duron800,256MB266apacer,voodoo3000ago,30maxtor7200 ,NET-realtek8139manLi,250Wzdroj
Já jí mám na 235W a v poho
Ja mam 230W a nemam problem a to si myslim že mam na tom docela solidni sestavičku.
No to moze byt aj tym, neskusal si bezat bez sietovky?Citace:
Původně odeslal rastoL
Vcera som sa uz poriadne nahneval, tak som zavolal kamosa, aby sme si na sadli... Viete, ked sa vam resetne PC uz za den najmenej 60 krat, urcite by ste aj vy chitili nervy, to mi verte... Stacilo iba dat dolu chladic a dat inu pastu...
Tak Julo mozno to bolo aj tym prachom medzi CPU a spodkom chladica ktory tam bol naneseny ! Ale je to fatk flip ! Vymena Titan Silver pasty za obycajnu bielu + odfuhnutie toho prachu z CPU a to bolo vsetko. A frci to jak maaa :) 8) 8) 8-)
Je to banalita ale dneska se da říct že to je základ dat pastu na chladič. Vždy je dobre sledovat teplotu CPU ... to co ukazuje SW v systemu a porovnavat s hodnotama v BIOSu... ale chybama se člověk učí co ?... :-D
Jestli mas XPcka, tak si vypni automaticke vypinani pri selhani systemu.... objevi se ti chyba. pokud se neobjevi, je to zdrojem
No ja mel naprosto stejny problem a zjistil jsem cim to bylo. Byl to jednoduse zdroj. Sice na nem bylo napsano 250W, ale v 12V vetvi bylo proudove omezeni 6A coz je sakra malo. Koupil jsem zdroj KME 350W, (protoze byl bez DPH za 900,-) a problemy prestaly. Zkus schvalne projet RAMku memory testem. Me memory test hlasil chyby a po vymene zdroje to bylo OK.Citace:
Původně odeslal Julo
Jo a to jsem mel Durona 750@931 7*133. Ted s tim co mam, to nemohlo ani kolikrat nastartovat.
Halen tech.
fortron fse resi :))))
Staci obycejna 300 ael 350 je lespi 200 a 250 to vetsinou neutahnou