Mam takovy problem :-)
Chci zatizit oba moje cpu na 100% a nevim cim. Zkousel jsem CPU Stability Test (vytizi bud jeden na 100% nebo oba, kazdy na 50%). Prime95 vytizi jen jeden na 25% ;D
Nejaky napad? Diky za rady
Printable View
Mam takovy problem :-)
Chci zatizit oba moje cpu na 100% a nevim cim. Zkousel jsem CPU Stability Test (vytizi bud jeden na 100% nebo oba, kazdy na 50%). Prime95 vytizi jen jeden na 25% ;D
Nejaky napad? Diky za rady
stressprime 2004 ... spust si vicero instanci a ve spravci uloh mu pridel afinitu
ja takhle testuju dual xeon servery ... pokud mas HT tak muzes pustit az ctyri ;D
parada takto jsem si to predstavoval
aspon mam do rana co delat :-)
screen(160kB)
Dik moc ;-)
2T613 : inac malo by to dokazat aj super pi
OT: Sbiram 2 a vice procesorove systemy. To je nejaky druh multiCPUmanie?? :)) 2x XEON HT hmm jak na tom asi slapu hry
No az takd dobre nie, ak sa pozries na tu grafiku a pamet :wink:Citace:
Původně odeslal Geeker
tak Super Pi jsem zkusil ale to neni to co hledam, procesory se flakaji :-)Citace:
Původně odeslal Janosik
Jinak na hry (necekane) 2 CPU jsou k nicemu, ale taky jsem takovy HW neskladal na hry ze ;-)
čím to chladíš ajak je to moc hlučný? Ty teploty jsou víc než dobrý...Citace:
Původně odeslal T613
no to je ta nejvetsi haluz = chlazeni ;D
ted na tom mam intel boxy, jinak jednu dobu i pasiv z P1 apod :-)
Delal jsem test pri spustenem winampu jem sundal oba chladice a trvalo minutu nez to nabehlo aspon na 50 stupnu takze pohoda :-)
Chci jeste zkusit to kratkodobe pri rozumnem zatizeni chladit jen vykonnym fanem 10cm na cpu ale jeste jsem to nezkousel :-)
Zadne topeni se nekona :smoke: