Zdravim, jaké jsou Vaše zkušenosti s toudle deskou?
Mylím hlavně stabilitu, přetaktování, kompatibilitu a tak........
Kuna
Printable View
Zdravim, jaké jsou Vaše zkušenosti s toudle deskou?
Mylím hlavně stabilitu, přetaktování, kompatibilitu a tak........
Kuna
Mam ji, zatim mam FSB 240 a Intel 530J@3600, teplota v klidu 35 bord,36 CPU v zátěži CPU 52 stupnu. Zati mě to dal nepustilo všechny napětí mam default a mam vypnuty SPREAD SPEKTRUM A HYPER PATH 2, budu muset jěště experimentovat chtěl bych vytahnout FSB na 250 a dokoupit A DATA 500 abych měl poměr 1:1.Citace:
Původně odeslal -=Kuna=-
ake ta doska umoznuje delicky na ramky a kolko V do ramiek?
možnosti 333,400,600 v menu a napětí 2,6-2,9 po 01VCitace:
Původně odeslal MadCap
Zdravim Sette, ja mam na ceste z czech computeru to samy, az na ty pameti. Myslis ze se ty A data vyplatěj? A kde je schanis. Ja jsem si objednal kingstony dualchanel 433 1GB za 6200KČ, kolik stojej ty A data? Jestli to ještě nemam stornovat. S tema kingstonama hodlam dat delicku na jako na 333 a fsb planuju tak na 250?? je to realny??
mě se to ještě nepodařilo,těch 250, musim si pohrát s nastavením biosu je tam spousta nastavení která brání vyššímu přetaktování ale myslím že se těch 250 povede,paměti mají tadyhttp://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=44014 mě je sežene kamarad z velkoobchodu v HK, byt na tvem místě asi bych si koupil ty A DATA jak je vidět na ceně o moc nepřiplatíš a pojedeš FSB/CPU frekvence 1:1. Celkově platí,že nastavení v biosu na tehle desce je složitější než na mém předchozím Asusu P4P 800,tam mi Prescot 2800 MHz chodil 3500 bez problémů jen se víc hřál.Citace:
Původně odeslal -=Kuna=-
a budou mi chodit v dual chanelu? Ja mam prvni PC s P4 tak nevim do ceho du, jo a je hodne znat kdyz me ty pameti nepojedou 1:1 ?????
zas ty kingstony jsou kvalitnější ne? Ty A data 500 stojej min nez kingstony 433. Tak co je lepsi dual chanel na 450 MHz nebo obyč na 500 MHz????
Sem si udelal takovoudle tabulku
pocitam ji pro ddr 433 stím že zapnu děličku jako na 333.
takže:
FSB RAM DDR CPU
200 166 333 3000
240 206 412 3600
250 216 433 3750
260 226 452 3900
s těma 433 se mohu dosta teoreticky až na 3900 a mužu mit jistotu že to ty paměti zvladnou - to sem si nasšel v testech že jo(226+)!
ale kdybych měl 500 tak se dostanu jen na 250! pač pak už to nesnesou
to sem si taky našel. A kdybych ctěl hnát CPU vejš tak to stejne musim zapnout děličku a 500 paměti mě sou k ničemu.
je moje teorie správná??? nebo kecám?
tvoja teoria vychadza z dalsej teorie ze ti pamete pojdu tak alebo inak .. ist asynchro prinasa nevyhody v podobe nizsieho bandwidth, tak isto ako 500 pamete maju slabucke casovania (vacsinov) takze taketo kalkulacie su hruba teoria a napr 250 synchro moze byt obecne lepsie ako 260-270 asynchro ...
Lépe se to vyjádřit ani nedá,plně souhlasím.Citace:
Původně odeslal MadCap
A to jste ten Prescott taktovali s Box chladičem?
Jo jo chladič je box.
Tak to je dobrý. A nemáte nějak speciálně chlazenou case? Teploty procesoru jsou jaký?
Přečti si to nahoře pišu to tam kunojCitace:
Původně odeslal zmetour
No ja tak pekny teploty nemam, ted jedu 3750 MHz a v klidu tam mam ve woknech asi 42°C, ale pri nejakym kodovani, hrach a podobne to leze k 66°C. Ale nepada to, strasne me ale se*e muj zdroj 480W EC dual fan, je to strasna stihacka. V noci je to slyset skrz zed do vedlejsi mistnosti !!!!!
no mam tuto dosku a co sa tyka teploty CPU pri roznych verziach biosu ukazuje rozne teploty aj napetia, takties su rozne v biose a vo windows,
... mohol by to este niekto skusit?
takties mam problem ze pri overc. ak zdvihnem frekvenciu co i len o 1Mhz tak pri restarte sa comp vzdy na 2sec. uplne vypne
No to stim restartem me stve docela taky :-/ je to divny ale nikde jsem o tom nic nenasel. Kbyby nekdo vedel..........
chlapci, ja mam MSI 915p combo a som z nej uplne hotovy. OC je nemozne, max o 200MHz. Pri vypinani kompu mi ostane svietit myska. Ked vypnem na CASE po save biosu, tak mi ostane rozsvietena aj klavesnica. Je tato doska uplne mimo? A je o tolko lepsi ASUS aj napriek tomu, ze sa objavili nejake problemy s kondikmi? Alebo to plati len pre drahe dosky?
no jestli ona ta svitici myska nebude treba zapnutym +5VSB a tedy moznosti zapnout komp z klavesnice ci mysi :roll:
Tak to mas podla mna na BOX chladic a celkom slusny OC velmi pekne teploty. Ja mam na mojom Celere D 335J bez OC pri 100% zatazi (Prime95) okolo 61°C.Citace:
Původně odeslal -=Kuna=-