Prosimvás nechtěli byste do fóra přihodit jednu rubriku "KONZOLE", myslím že by to mnoho konzolistů ocenilo.
S pozdravem Mtrix
Printable View
Prosimvás nechtěli byste do fóra přihodit jednu rubriku "KONZOLE", myslím že by to mnoho konzolistů ocenilo.
S pozdravem Mtrix
a nejvic Spajdr :lol:
Jako tohle uz je moc....
a co takto plejstejsn.wz.cz ? pripadne iksboks.wz.cz ? ozaj co takto zalozit sekciu mixery, myslim ze to majitelia tychto zariadeni ocenia :lol:
Alebo co takto naopak - zrusit nejaku sekciu... napr. FAQ aj tak to nikto necita :|
Nebo co treba zrusit pravidla co? Stejne je nikdo necte, viz. tvuj podpis.Citace:
Původně odeslal THX_Corp
Nie takato sekcia aspon z mojej strany urcite nie a co sa tyka ost. adminov mam rovnaky pocit :wink:. Vsak sa tu dufam vyjadria :-)
jj ten smajl je svina, asi si spravim podpis ako obrazok a dam ho do avatara (alebo aspon toho smajla :) )Citace:
Původně odeslal Masster
K podpisom sa tu asi nema zmysel vyjadrovat :( Uz sa to riesilo a nedemokraticky bolo vsetko okrem pismeniek velkosti 9 a moznych 5ich riadkov vylucene :( Tiez by som si rad spravil obrzkovy podpis, hlavne ak je dnes rychlost internetu myslim dost vysoka aby s par obrazkami v podpise sa vedel rychlo vysporiadat. A modemist si mozu vypnut nacitavanie obrazkov ak im to tak vadi. Ale to fakt ani necitajte :D Riesilo sa to, rozhodlo sa a musime sa podriadit.
[OT]
Zjavne myslis rychlost tvojho pristupu na internet...Citace:
Původně odeslal janko_hrasko
[/OT]
Mozeme tu mat aj sekciu Warez, to by tiez mnoho warezakov ocenilo... :roll:
[ot]
Naco to potom pises ???Citace:
[/ot]
K teme... Som proti tejto sekcii.
Hm sak dnes mozes mat 1024/256 za 799Kc a to je este ta drahsia varianta. Myslim ze dnes je doba ked uz DU je fakt minulost, a prevazna vetsina ludi ma uz fakt aspon nad 256/64 .. co na obrazkove podpisi bohate staci. Mne to prave pripada ze kvoli niektorym moderatorom/adminom ktorí maju pomaly net sa prave toto presadilo.Citace:
Původně odeslal Rainbow
1PiT : to bol zart ... aby ste ma nekamenovali :)
To ale mluvis o tvym internetu, dostupnym ve tvy ulici. Pokud to neni dostupny po cely republice, tak mlc. V opacnem pripade se Ti omluvim.Citace:
A k tematu....Az se budou konzole taktovat, tak proc ne. Do te doby je to zbytecny.
janko_hrasko:
1) Nie kazdy byva vo velkom meste, kde je rozumna moznost pripojenia sa na net.
2) Mnohi si nemozu dovolit ani ten liter, a tak je pre nich Dial-Up pausal bohuzial jedine riesenie.
Sorry za OT, ale Digitalne fotaky sa taktuju ???Citace:
Původně odeslal mraky
Kde jsem psal, ze s tou sekci souhlasim?Citace:
Původně odeslal Snorri
smazte nekdo ty OTcka
2Janko Hrasko: ocividne mas rad kriklave farby, neonky ....ja nie a ak som na fore nemienim si prezerat roznorode vyplody fantazie clenov fora (aby si / ste si nemysleli nemyslim to tak ze mne sa nepaci - > nepaci sa nikomu) - a ako sa uz debatovalo - proti obrazkom je velmi vela ludi....jednak je bez nich lepsia prehladnost a nechceme tu mat zber vsetkych farieb sveta.... :roll: BTW: mam dost ak sa pozeram na niektore z tych "vydarenych" avatarov.
Este sa vyjadri jeden admin a LOCKnem to tu...
ad DF: digitální fotoaparáty se "vytaktovat" dají...jen si přečti o flashích...
nemyslím si, že je tu konzolistů tolika že se s konzolema dá dělat tolik, aby to stálo za sekci. a hry si můžete řešit v již existující sekci;)
No ja by som si predstavoval ze v tej sekcii by sa riesili veci ako napr. rozbehat na danej konzole iny OS a podobne, ktore maju myslim celkom blizko k oveclockingu. Pripadne... preco nie casemod konzoly? Atd. a podobne.
Neviem preco sa branite novym sekciam. Ak bude blba tak ju zrusite a basta.
lebo je to blbost, urcite existuje dost for o konzolach .. co takto sekciu s receptami, ved vsetci jedavame
jooooo opíšu kuchařku :lol: :lol: :lol: opravdu nevidím důvod pro další sekci s tímhle zaměřením který je mimo počítače...Citace:
Původně odeslal SajmoN
Ked niekto chce riesit napr. Linux na X-Boxe, tak je tu sekcia o Unixovych OS. Na hry je tu tiez sekcia. A HW upravy za ucelom spustania warezu tu fakt byt nemusia...
Uz aby sa ozval admin dalsi nech to tu ukoncime :roll: 8-)
konzole ne. aspon ne ted.
Takze LOCK. Sekcia konzole proste nebude...