Mam 1600+XP, nepretaktovany s teplotov 64 st. pri plnej zatazi. 59 spri nic nerobeni. Kolko je max teplota. Chcel by som ho taktnut ale aby som ho neodpalil?
Printable View
Mam 1600+XP, nepretaktovany s teplotov 64 st. pri plnej zatazi. 59 spri nic nerobeni. Kolko je max teplota. Chcel by som ho taktnut ale aby som ho neodpalil?
no ten urcite netaktujCitace:
Původně odeslal gandalf25
s takovou teplotou se nesmi taktovat!!! opravdu bys ho mohl spalit
dulezity je si zjistit co mas za jadro(ty budes mit asi palomino=>skoro zadne OC) a kdyztak se porozhlidnout po novym chladici
ale hlavne to chce neco precist, je tady toho hodne
A ako zistim ake je to jadro. Teda softverovo ak sa to da?
Palomino 1800+ jelo na 1750Mhz pri 1,85V..ale bez vodniho chlazeni si ani neskrtnes...btw max teplota pro jadro je 90°C...Nak
1600+ bylo jenom palomino, ty lepsi kousky (AGOIA) bezely na 2100+ ale topil fakt dost a dost
Tak dik asi to nestoji za to taktovat. Takze som sa rozhodol pre sempron. A ktory by som mal zobrat: Boxovany alebo nie? Poradte a preco?
muj BOX bezi na 2200MHz pri 1,7V v pohode, jenze to uz pameti nestihaji...mozna by sel jeste vys...a to me stal 1870,- v Alfe..Nak
boxovany = s dodanym erarnim chladicem
No ten erarni chladic bych se na to bal dat... :roll: Nak
si pozrite moj popis mam ho odomknuty (vlastnorucne vodivym lakom)a mam agoia seriu (ta najlepsia) tj ako keby som mal 2100+ to je to iste jadro...
a dosku mam MSI 745 Ultra
a 2x120 fany v case... riaden prievan ale uz sa nan vykaslem ..idem kupit winchestra 3200
a aky mas coller?Citace:
Původně odeslal gandalf25
box bol strasny shit
skus aspon otvorit case to by mohlo pomoct
mozno
alebo pouzi lepsiu pastu na cpu na tej zalezi tez dost
ale asi nespravis nic lebo mas shit seriu holt smola ???