postavil to uz niekto alebo mate niekto na nieco take schemu? predpokladam ze pojde o regulaciu frekvencie a nie napatia, nakolko regulaciu napatia som skusal ne nefungovalo to :evil:
Printable View
postavil to uz niekto alebo mate niekto na nieco take schemu? predpokladam ze pojde o regulaciu frekvencie a nie napatia, nakolko regulaciu napatia som skusal ne nefungovalo to :evil:
čoveče a kvůli čemu to potřebuješ ???
No třeba má hlučný čerpadlo a na noc u toho nemůže usnout a chce nechat běžet komp.. tak ho chce utišit...
presne tak...Citace:
Původně odeslal Ladron
Já bychto řešil normoš Tyristorovým regulátorem pro 230V síť,ubastlit to stojí cca kilo :-) taky sem o tom přemýšlel jen tak to ubastlit na zkoušku.
regulaciu napatia som skusal a nefungovalo to... tieto typy cerpadiel funguju na principe frekvencie 50Hz a tu treba podla mna znizovat a vtedy dojde k spomaleniuCitace:
Původně odeslal jd_oizo
...a k nárastu hluku (vrčania, bzučania, vibrácií) :!:Citace:
Původně odeslal user
Ušetrite si námahu. Radšej investujte svoj čas do výroby vhodného zvukovo izolačného obalu na čerpadlo.
alebo si poriadte cerpadlo na 12V ktorych sa uz predava zopar druhov, a to mozete regulovat v pohode .. sice asi nie beznym regulatorom na vetraky koli vykonu, ale je to jednoduchsie :D