Vir ani zadny spam nemam, ale pred tydnem mi zmizla ikonka u wordu, pote ikony u *.doc, dnes mi zmizela i ikonka u Excelu. WTF?
Printable View
Vir ani zadny spam nemam, ale pred tydnem mi zmizla ikonka u wordu, pote ikony u *.doc, dnes mi zmizela i ikonka u Excelu. WTF?
zkus poradne protestovat disk jestli je OK... muze, ale nemusi to byt jim ( uprimne byla by to nahoda, kdyby ti zacal hazet chyby zrovna v slozce plocha... ) ..... a u hodne mych problemu s PC se osvedcilo nahodit si heslo na win ( ma sestra a zbytek rodiny dela svoje.... )..... jinak to musi byt virem nebo spamem ( nebo jsi rozdvojena osobnost a mazes si to sam ;D :lol: )
zkus
chkdsk /f c:
pameti ok?
kompl je ok, ten jede stabilne uz 2 roky, krom potizi se zdrojem.
!!!!! Oni mizi jenom ikony, ale objekty zustavaji, proste misto W u wordu mam ikonu programu exe, misto ikon u *.doc mam ikonu "neznameho souboru".!!!!
Precisti si cache ikoniek...Citace:
Původně odeslal Špeta Marek
TweakUI for Windows XP -> Repair -> Rebuild Icons -> Repair Now
e e, nefunguje :-(Citace:
Původně odeslal PiT
Hehe to mi delaji XP taky, ale jen na plose. Proste sem tam si prehodi ikonku, ale zas ze by mi to trhalo zily to ne ;)
Mel jsem totiz podezreni na TCMD, jelikoz se mi zda to rozhazujou ty jeho asociace ktere jaksik neodpovidaji casto tem windowsackym, ale podrobne jsem to nezkoumal.