Zložil som comp s touto doskou + sempron 2200+ + 512MB Ram PQI a tak dalej, ale pocitac vobec nenabehol. Vetráky sa zapnú ale obraz nenabehne ani speaker nepípne. Grafiku som skusal v inom compe, ramku tiez, procák tiez.
Printable View
Zložil som comp s touto doskou + sempron 2200+ + 512MB Ram PQI a tak dalej, ale pocitac vobec nenabehol. Vetráky sa zapnú ale obraz nenabehne ani speaker nepípne. Grafiku som skusal v inom compe, ramku tiez, procák tiez.
vetraky sa aspon roztocia?
Zkusil bych zresetovat cmos, příp. prohodit paměť do jiného slotu
Aka stara je ta doska? Mne nenabehol komp so sempronom na Abit NF7-M, musel som dat iny cpu, updatnut bios a potom vsetko ok...
Na ty desce je jumper, ktery ti prepne fsb na 100. Kdyz sem do ty desky daval novej proc, tak sem musel dat clear cmos a pak tenhle juper nastavit na 100FSB, udelat nastaveni v biosu, restart, vypnout a prepnout jumper na 133 a vice a pak to fachalo bez problemu.
Vetráky sa roztočia, clear CMOS som skúšal, aj pamäte v slotoch povymieňať som skúšal.
A ten jumper neviem kde je ???
Si to pozri podla manualu, ale tak sa mi mari, ze su niekde dole/vpravo od AGP slotu. Ale niesom isty. Som sa aj ja s nimi hral ale uz davno. V manualy je to na 100 percent. Sam mam tu dosku
Tam to neni. Možo je ten jumper iba na tej Delta-e, ja mám Delta2. Ja to tam vôbec nevidím.
Tehle desek sem prodal asi 10,tak se rad podelim o zkusenosti.Kdyz mi prisli prvni kusy tak sem hrozne nadaval ze nejede ani jedna,ale skutecne je tam jumper (u vsech K7N2 i G) ktery se nazyva neco jako Safe Mode + je tam Jumper na FSB. Safe Mode musí být při změně procáku v poloze 1, tušim. Prostě chce si to pohrat a měla by se rozeběhnout. Pokud si s těmito dvěma jumpery budeš chvíli hrát a nerozjedeš to, tak je asi vážně špatná. :(