mám desku s KT800 s754 a potřeboval bych "txtsetup.oem" -driver který chcou winXP při instalaci po zmáčknutí F6, bohužel na CD je jich až až a žádný nesedí, jak najdu ten pravý, popř. nehodily byste mi sem nějaký link, pls. ? :)
Printable View
mám desku s KT800 s754 a potřeboval bych "txtsetup.oem" -driver který chcou winXP při instalaci po zmáčknutí F6, bohužel na CD je jich až až a žádný nesedí, jak najdu ten pravý, popř. nehodily byste mi sem nějaký link, pls. ? :)
Mno SATA drivers se davaj vetsinou k desce na diskete, zadnou si tam nemel ???
Popripade se daj urcite stahnout ze :wink: ;D
Na 100% jsou na tom CD, jen je potreba najit ten spravny. Imho jen ten txtsetup.oem nestaci :wink:
2Tom: u Gigabytu taky zadna disketa nebyla a clovek to jako pako musel hledat na tom CD. Nastesti tam byl relativne dobrej instalator, ktery vse potrebne skopnul na disketu.
ana, ta deska je od gigabity, disketa k ní nebyla, není to tak uplně pro mne (já bych si koupil maximálně nativní SATA, né tuto překopávku) a ten člověk tomu nějak special nerozumí. Který ten ovladač na CD byl ten pravý, a jaké další soubory k tomu musí být? Děkuji :)
kazda deska ma CD na kterym jsou tyhle ovladace,treba Asus,Msi,Epox ma CD s ovladaci ktery tam stracis a ono ti nabootuje a rekne ti vlozte disketu a vytvori ti prave tu disketu kterou potrebujes a kterou tam strcis pri instalaci.Ale pokud neinstalujes RAID ale jenom SATA disk na SATA kterej je v chipsetu tak vetsinou tohle nepotrebujes a Win ten disk vidi i bez vkladani tehle ovladacu.
nemusí být na každém CD k desce. Já měl stejnou desku 8IK1100. U revize 1.0 žádný driver na SATA nebyl. U revize 2.0 už je. Schválně sem se na to tehdy koukal.ale myslím že na netu by jsi ho najít měl