Ktorá z týchto DVD-romiek je podľa vás najlepšia???
DVD Toshiba 1712
DVD TEAC 516/16*48
DVD Pioneer 106S/16*40
Všetky stoja rovnako.
Printable View
Ktorá z týchto DVD-romiek je podľa vás najlepšia???
DVD Toshiba 1712
DVD TEAC 516/16*48
DVD Pioneer 106S/16*40
Všetky stoja rovnako.
DVD Toshiba
mám Toshibu 1712 a má své + i -
projdi si tady pár threadů - třeba -> DVD Teac ... konečně
tam je toho napsáno dost
Vetsina bizonu bude tvrdit, ze Toshiba. Ja jsem dva kusy 1612 kupoval pro zname a obcas s nimi mam co delat - pro sebe bych si Toshibu nekoupil :roll:
no nevim ja co jsem mel toshiby a 4 kamosi si ji taky koupily a ok co jsem prodavaly tak taky ok
Ja by som kupil TEAC...
Ja mam Toshibu 1612 a zatial som sa nestretol s ani 1 problemom !!!!
Sice nemam priame skusenosti s 1712 ale nevyzera zle!
Pioner v žiadnom pripade nekupuj !!
A teac je tiež dopohody
ja mam DVD toshiba 1612 a je dobra az na ojedinele "problemy" s vysouvanim (velka prodleva nebo vubec nereaguje ??? )
No tak ja mam zrovna toho Pioneera a jsem spokojen. Slot in je fakt bajecnej vynalez 8-).
Toshiba 1612 dela moc velkej kraval.
Jinak dobry recenze jsou na http://www.cdr.cz/a/recenze
Kazda z tech tri ma sve klady i zapory.
Ja ososbne mam Pioneer 106-S a jsem velmi spokojen. Ale zalezi na tom, jestli by ti u nej nevadil slot-in.
Jinak vseobecne plati, ze Pioneer a Toshiba jsou mezi DVD mechanikami absolutni spicky. I kdyz ta posledni Toshiba (1712) mi prijde pomerne rozporuplna...
Muzes prosim vysvetlit, proc tak vehementne nedoporucujes Pioneer? Je to tvoje osobni spatna zkusenost, nebo se jedna o nejakou neplechu, o ktere se vseobecne vi?Citace:
Původně odeslal cLiVe
Ver tomu že osobna skusenosť inaq bysom do Pioneer neskakal !!!Citace:
Původně odeslal Zilla
Obidve mizerne čitali CD a nakoniec jedna po druhe odišli nauplne rozdielnych kompoch !!
PS: obidve noli Slot-in
TEAC, jedinej z tech tri mi prosel testem na grabovani audia se 100% vernosti.
Toshiba mela asi 99% a je preci jen tissi, i kdyz ne o moc pokud se nepocita nehlucnost pri DVD filmech (prehravaje 2x rychlosti, u teaca by to melojit nastavit programem, u CD to jse myslim ze na DVD uz ja taky)
Pionner ne, hlucnej necte moc dobre a audio ne moc verne, docela mne zklamal.
Muže mi někdo vysvětlit jak významnou roli ma velikost paměti na DVDromce pri prehravani filmu? Zkousel jsem na svym komplu viz. nize prehravat film s Toshibou 1612 a v pohode. Ted si ji chci poridit, ale maji uz jen 1712 a tam ma mnohem mensi pamet.
měl jsem Toshibu 1502 (1. generace 16/48 ) a ta měla jen 128 kB cache a pri přehrávání nebyl problém
1612 (2. generace 16/48 ) má 512 kB
a
teď mám 1712 (3. genereace 16/48 ), která má 192 kB a myslim, že to docela stačí na běžné používání
Filmy sa prehravaju rychlostou 1x takze na kazdej mechanike musia ist normalne. Ja mam SD-M1212 (6x).
No jestli je Pionyr hlucnej, tak Toshiba (1612) ti urve usi. Mel jsem s ni tu cest a huci jak vysavac. Snad je na nova lepsi. Slot in mi prijde uplne skvelej, setri cas pri vkladani a vytahovani CD. Audio CD mi vzdy precetl bezchybne. Jedina osibka je ta, ze neumi 90 a 99 min. CD. Ale na to mam zas palirnu.
Cituji od uzivatele na www.czechcomputer.cz :
Jak z meho predchoziho prispevku vyplyva mel jsem objednanou 1612. Prisla mi ale 1712 /netyka se CzechComputeru ale jine firmy!!!/. Moje zkusenost - NEKUPOVAT - strasne se to cuka, nechapu proc, moje DVD NEC ma "jen" 256kB vyrovnavaci pameti a nema problem. Toshiba ma 192kB a cuka se jaxvine /neni to porad ale cca kazdych 5-10 minut obraz cukne/. Namonoval jsem ji segre jako darek a bylo mi hanba za Toshibu. Hned po vanocich ji jdu reklamovat a budu pozadovat vymenu za 1612. Testovano zatim na sestave 1GHz duron, 256MB SDRAM, KM133, G2MX400. Budu jeste testovat na 1,6 AthlonXP,512MB DDR , KT333A, G2MX400, tak az budu vedet vic dam sem vedet.
Tak nevim, ale radsi zvolim jinou DVD s vetsi pameti. Oni moc dobre vedi proc ji davaji tak velkou. Zkusim Teaca.
M1712 necuka.
http://harry.crolink.cz/dvd_test.htm
a snad do konce tydne budou ty testy, Ladis uz je dodal...
To Kapi:
To je divny, proc by mela cukat? Ostatni mechaniky (napr. Pionyr) maji stejnou velikost cache a pohoda. Nemels spustenej nejakej rezident?
Ja to nezkousel, jen jsem citoval nazor jednoho ctenare. Kazdopadne nevime na jakej sestave to zkousel a ani podrobnosti o softwarove vybave neuvadel. Takze mozny je vse. A taky jestli mel vubec zaply DMA, to take nikdo nevi. Ja uz jsem rozhodnutej- jdu do Teaca.
S Toshibou mel znamej problemy - spatne cetla paleny CD. Ja ma Pioneera 106s a zatim pohoda. DVD grabuje jedna basen. Akurat neumi cist subkanaly - mozna resitelny firmwarem. Jinak to de SW zpomalit, kdyz nekomu vadi hlucnost - ja to pres tu turbinu na CPU stejne nevnimam :wink:
V ste asi z marzu doporucovat neco jineho nez Pioneer 106\S proste je to bezkonkurencni DVD na prevod DVD do DivX je to optimalni volba ma totiz jako jedina ATA66 a je to region free(teda aspon ta moje-firmware1,22A) je to "sterbina" tekze zadne nejake podelani vyjizdeni dvirek...mam toto DVD uz pul roku a zatim fsechno f nejvetsim poradku.. je tiche precetlo mi to i tak poskrabane CD o kterem sem si myslel ze uz je davno K.O. a ostatni poslrabane cedla cte uplne fklidku a f nero testu mi namerilo max 44,25X coz je o 4,25 vic nez rika dodavatel...Citace:
Původně odeslal andy
proste uplne bez konkurence a neni nad im rozmyslet... jedina a nejlepsi volba!!!
Spravne, nejlepsi DVD je Pioneer!!!! :lol: Kouknete kolik lidi ho tu ma.
strčte si svého Pioneera laskavě do slotu :)