Nevíte kde by se daly koupit takové ty podložky pod myš, které se nalepí na stůl? Taková je u aktualního čísla Levelu a precuje se mi s ní bezvadně, jediným mínusem je velikost...
Printable View
Nevíte kde by se daly koupit takové ty podložky pod myš, které se nalepí na stůl? Taková je u aktualního čísla Levelu a precuje se mi s ní bezvadně, jediným mínusem je velikost...
nedoporucuju, takovy mame ve skole a muzu z toho vzdycky zesilet.Citace:
Původně odeslal LiTKo
mozna by to chtelo jenom trochu uvazovat pri nalepovani, ale stejne - neni nad to, kdyz si podlozku nastavis tak jak zrovna chces/potrebujes :-)
Ale mi se s nima pracuje velice dobre, mame je ve skole taky, mel jsem doma asi 2 reklamni a ted je jedna u levelu, nevadi mi ze nejsou pohyblive, ale vyhovuje mi celkem dost jejich povrch...Citace:
Původně odeslal wong
Tak tohle bych potreboval v praci, a jeste prilepit klavesnici ke stolu. Si sem kolegyne vzdycky pritahne 20 znamejch a pribuznejch a rozeserou celej pocitac :evil: Na tohle by to bylo dobry.
Tuhle nalepovací ergnomickou jsem kdysi mel:
http://shop.computershop.cz/StoreCSV...?productID=422
nikdy jsem si ji nenalepil, protoze mi na stole neklouzala a vyhovuje mi moznost presunout si podlozku s mysi nekam mimo, kdyz potrebuju vic mista pro jine veci. Ale nevyhovovala mi jeji ergonomicnost, bolely me z ni ruce.
Smysl nalepovacich podlozek vidim jenom jako ochranu proti vlezlym posunovacum. Silim, kdyz mi nekdo presune mys a klavesnici a ja si to uvedomim az ve chvili, kdyz uz me zacinaji bolet zada apod. :evil:
kup si podlozku qiip, je potreta zospodu nejakou lepiacou prilnavou tekutinou. Ked to das na stol tak to neni prilepene ako sekundoukou, ale ja som to tak mal pol roka bez pohnutia, pokym sa mama nerozhodla ju odlepit a utret pod nou prach(omg). Ked som ju dal znova na miesto tak sa stale nehybe...www.qiip.net
Mi nejde ani tak moc o to prilepeni, ale spise o jejich povrch, myska na nich bezvadne klouze ;D Proste bych jenom rad vedel, jestli by se nekde nedaly sehnat...