Ja ho mam momentalne FSB 220 voltaz 1,5 a zatial na 2000 MHz ide stabilne uz nejake 2 tyzdne... aku ste mu dali max. voltaz?? + voltaz AGP a DDR??
Printable View
Ja ho mam momentalne FSB 220 voltaz 1,5 a zatial na 2000 MHz ide stabilne uz nejake 2 tyzdne... aku ste mu dali max. voltaz?? + voltaz AGP a DDR??
Kua to nikto nema 3100+ ci co??? neviem po ake napatie a FSB to mozem pustit... :-) aby ho nahodou nepojalo.. alebo takto, ake max FSB mate??? momentalne mam 220..
na takove, kdy to jeste pojede stabilne. nebo co jako chces slyset?
ano, na akej to este pojde v pohode ze by to padalo... teraz na tych 220 to ide uz dlsie a bracho je momentalne chory cize komp slape 20 hodin denne :-))
tak jeste jednou. na takove frekvenci, na ktere ti to jeste pojede stabilne ( procesory se lisi kus od kusu! ). tzn ti to nikdo nerekne :roll:
on sa pytal na voltaze... 3100+ je 13mikron, tak by som to videl na max. 1,75V...RAM vzhladom na integrovany radic na max. 2,7V.... :wink:
a FSB ti mISHA poradil...
ram mam tusim 2.6 alebo 2.7 ale viac ma ani v biose nepusti takze to je v pohode, len som nevedel kolko mozem dat procaku (nominalne napatie ma 1.4 V) ThanxCitace:
Původně odeslal Vlado
no tak som nakoniec nasiel jednu celkom dobru stranku o tomto procaku a taktovani tak ak niekto chce moze pozret... http://www.xbitlabs.com/articles/cpu...n-3100-oc.html