Aerocool Coolpanel docela me zaujal tento panel http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30344
nevi nekdo o necem podobnym s cteckou xd pametovych karet
Printable View
Aerocool Coolpanel docela me zaujal tento panel http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30344
nevi nekdo o necem podobnym s cteckou xd pametovych karet
no, já jsem si ho teď koupil a teďka to zapojuju, jsou tam na dlouhým drátu 2 teplotní senzory ( taková tenká folie, uvnitř drátek) - nevim, kam to dát, asi odmontovat chladič a plácnout to mezi plošky CPU a chladiče ( ponořit to do pasty?)??? Nezničím si tím nějak CPU, nebo chladič??? Jde to připlácnout jinak, aby to ale pořád měřilo teplotu CPU???? ???
nn, to je blbina...by tam vznikla vule mezi CPU a chladicem...tyhle senzory se davaji do zebrovani chladice...jeto ale nepresny, jinak nevim ???
dík, to jsi mě uklidnil.. Mě se to taky nezdálo.. i když je to fakt tenký... Alespoň to nemusim rozebírat :oops:
DÍKY!
ja si ho taky poridil.Jen me stvou vsechny ty draty, ze se musej zapojovat do usb z desky, to samy audio musim zezadu pichnout do zvukovky.nechapu proc to neudelali abych to napichal do desky
To samý já, taky mě to zarazilo, ale zas za ty prachy je toho dost, co ten panel nabízí ( a zároveň vypadá celkem dobře). "ProsimTě, nevíš, jestli půjde otáčkoměr připojit chladiči Zalman 7000? ? Ten má svůj vývod k regulátoru, kterej se lepí oboustranou lepící páskou z boku case a nevypadá to moc esteticky, radši bych to schoval dovnitř - ideálně připojil k tomuhle panelu.. ale pokud jde o elektrotechniku (napětí a tak) a připojování drátů kamkoliv a k čemukoliv vůbec, jsem idiot.. Tak nevím, jestli si to můžu dovolit k tomu "připíchnout", aby u mě nebyli zejtra hasiči.. :oops:Citace:
Původně odeslal dutch3s
jde napojit normalne, mam taky 7000b a normalne to facha.Nevim proc by nemelo :)
Je to v poho, funguje to.. Uprimne bych se taky divil, kdyby to spolu nemluvilo.. Na ten druhej "FAN" jsem pripojil ale Enermaxe a ten má otáčky pořád konst. , menit se daji jen tim cudlem na zdroji.. (?) ( Ne ze by mi to nejak moc vadilo..). Jedno cidlo jsem strcil mezi zebra ty 7000 a druhk k cipu na VGA, uvidim, jak se to bude chovat.. )CPU 2min po startu 30°C, ale mezi tema zebrama to bude ukazovat neco pod realem..)
( pritom, jak jsem zkousel rukou teploty, tak chipset, kde jsem vymenil tu seriovou vrtuli MSi za pasiv Zalman, byl dost horkej. Vim ze to sem nepatri, ale je to normalni..?? Skoro jsem na nem neudrzel ruku... :?
(Prohledam jeste ostatni temata)
no ja som mal na bedni front audio ktore sa tiez povodne pripojovalo dozadu ale da sa to velice jednoducho prerobit :arrow: staci zobrat par jumperov, v polovicke ich kliestami precviknes tak aby to kovove zostalo a cvaknes tie tvoje kabliky a jenoducho ich tam naletujes a das na to zmrstovacku a je to :wink:Citace:
Původně odeslal dutch3s
:!: ale pozor, ak to prerobis samozrejme prides o zaruku a to je uz na tebe ci ti to za to stoji
no ta zaruka by mi za to stala, vem ji cert, na tom se nema co jinyho zkazit ale nejsem takovej technik abych si to udelal :evil:Citace:
Původně odeslal =PepeK=
ved to je uplne jednoduche len priletujes par kablikov a mas to :idea:
budme k sobe uprimni. To mereni teploty ma pouze esteticky duvod. Hodnoty jsou tak hodne nepresne, v radu MNOHA desitek procent od realu, ze jedine k cemu to je, je to ze to hezky zviti a vypada.
CPU na panelu mám 36°C a na boardu v BIOSU 39-40°C, 2. senzor jsem strčil k VGA a tam to ukazuje hodnoty +- 1°C ( 43°C). Při hrani tak obě hodnoty cca o 10°C víc, otáčky pořád na min..Citace:
Původně odeslal Namornik