Jaký program omezí upload na 0kB/s?? většina to omezí na 1kB/s ale to mě nestačí já potřebuji upload uplně vypnout. Prostě aby ode mě nešli žádný data.
Printable View
Jaký program omezí upload na 0kB/s?? většina to omezí na 1kB/s ale to mě nestačí já potřebuji upload uplně vypnout. Prostě aby ode mě nešli žádný data.
to je uzasnej napad ... proste vytahni kabel ze sitovky.
Firewal. Block all trafic :)
jen at to panacek zkusi.. aspon se dovtipi.
zkus winroute firewall a zakazat vsechny odchozi pakety do internetu v pravidlech.
ale pokud nemas cas nazbyt tak se na to vykasli.
BTW trosku premyslej - treba prestrihni jeden par v kabelu ;D
kazdopadne pokud ti jde o jeden program, zkus pouzit program, kteremu se rika firewall - napr. v FW Kerio si muzes definovat povoleni/zakazani toku dat dovnitr i ven pro ruzne programy/porty -takze by nemel byt problem zakazat odchozi traffic, ktery potrebujes
bych se vsadil ze mu jde o DC++...no frajer, kluci mu poradili prede mnou, je to nejspolehlivejsi cesta jak zablokovat upload :wink:
jenze on to potrebuje omezit tak aby to nikdo nepoznal :D
Coz moc nejde pokud pouziva netlimiter ze??
Lidi nad některýma Vašema radama zůstává rozum stát ale budiž. Jo a nejde o DC++ ale o bitcomet. Každopádně přes Kerio mě to nenapadlo zkusím díky.
To nemeni nic na veci, ze si smejd, ktory chce len tahat a nic neuploadovat. Zobral by som ti komp a dal palicou po rukach.Citace:
Jo a nejde o DC++ ale o bitcomet.
jednymslovomsiprosteajednoduchoza.sranyvyuzivackva litnychdatovychsieti ale toto by ti mohol zmaknut spravit aj bandwidth limiter :roll:
On si jaksi neuvedomuje, ze ho presne podle nicku velmi rychle zabananujou uplne vsude ;).
BTW: BT obsahuje automaticky banovani, takze si stahnes mozna par KB a tim skoncis.
Co do mě jedete?? Chtěl bych vidět vás. Mám od strávce sítě zakázenej upload ale tahat můžu tak co mám dělat když chci nějakej ten film? Všichni chytří jak radia. Jednou za týden si potřebuju stáhnout 1GB tak to není tak hrozný ne?
jenže i když něco stahuješ tak máš upload víš, cože ty taháš tejdně ,,jeden film,, (ten 1 GB asi nebude (free)sharware) - dyť to je warezCitace:
Původně odeslal BananaYoe
edit: nějak jsem se překouk
v sietiach som dost lama, takze tento thread sa hodi. mam taku otazocku... dajme tomu, ze zakazem upload... tj, nastavim na 0kB. Ako to ovplyvni TCP packety? ak ma pamat neklame, po prijati takehoto packetu sa posiela naspat acknowledge packet (abo jak sa to vola, proste potvrdenie o prijati packetu), tak sa tento ack packet nedostane k zdroju, nastane resend povodneho TCP packetu, nie? otazka teda znie, kolkokrat nastane ten resend?
a stahovanie a nezdielanie? ale pani... ci nieco sharujem alebo nie je cisto moja vec a takisto, je na mne, ci sa nebudem blbo citit, ked stahujem a nic nezdielam... sam som si kvoli sharom kupil 160GB disk, ktory uplne cely sharujem, a ked odo mna taha niekto, kto nesharuje nic, nezavesim ho za gule do prievanu ;)
A) kolikrat to zalezi na nastaveni, nekdy 0, nekdy 3, nekdy i vic. Zalezi taky na tom jakej je timeout ... . Ono se pak taky zmensuje okno.
B) Kdyz nechci nic sdilet, tak sosam od lidi, ktery to po me nechtej => ftp, irc, ... . Pokud pouzivam DC, BT, ... a nic nesdilim/sdilim chujoviny (trebas fotky svy babi ktery nikoho nezajimaj)/omezim upload na 0, tak sem svina, ktera si nezaslouzi nic jineho nez BAN naveky.
Ostatne na kazdym lepsim HUBu/BTtrackeru se pomer/rychlost kontroluje. Zdaleka nemluvim jen o sdileni mimo, i kdyz nesmyslny, zakon. Napr. na BT jde sosnou vsem zname rozsireni do BF1942, ktery kdyby meli sirit pres FTP, tak se asi konektivity a stroje nedoplatej.
Nesnasim lidi co se vymlouvaj ze nemuzou UP, takovi nemaji na p2p sitich co delat a zaslouzi leda nakopat. Kazdy ma urcite ohromnou radost, kdyz od nej nekdo sosa 50 a vic kB ale neda se od takoveho dobraka pomalu ani sosnout list. Nastesti BT klient takovyho clobrdu zabanuje sam.
DU super controller
http://www.homeqos.com/
Obmedzil som D/U celeho kompu na nulu a nepohlo sa ani hovno hehe, pardon za vyraz.
Tak exkrement hehe... hmmm cenzura.
Pokud chces nejakej ten film, tak si ho kup. Lezt treba na DC s tim, ze nikomu nic nedam a sam chci so(ck)snout giga dat, je trochu nefer vuci ostatnim, hm?Citace:
Neber to moc osobne, ale kdyby se pak pripojovali jen taci jako ty? Vis vubec, co znamena P2P?
Pak kdyz potrebuji neco nutne sehnat (ebook...), tak me takovej luzr dokaze pekne nakrknout protoze:
-nacpal se k nemu nekdo podobnej
-ma omezenej UP
Lidi v pohodě můžete mě přestat kamenovat. Už sem si to vyřešil s poskytovatelem mýho netu takže sdílet můžu a taky sdílím. Teď když na mě narazíte tak si ode mě můžete tahat rychlostí 30KB/s takže je to snad už ok.
Samo s těmi vašimi názory souhlasím že tahat od jiných a zato nic nedávat je prasárna ale mě v tu dobu vážně nic jinýho nezbylo ale stejně sem vždycky upload aspoň 5KB/s měl protože mi to na tu nulu nešlo takže svědomí mám čistý.
Nejsu nějakej bezohlednej debil jenom sem se ptal.
Kdo to i tak nepřekousnul tak mě kdykoli může nakopat ádel v CS:S na gamezonu. ;D
Nebudu radsi koumat, ceho tahas giga tydne (na ten film to vychazi), kazdopadne tvuj pristup je pekna cunarna... Jinak nemusi to byt nutne Kerio, tohle by mel umet libovolnej firewall...Citace:
Přečti si co sem psal nad tebou. Děkuji.Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
SW epizoda III rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz z
OK, byls rychlejsi :) Psal jsem to celkem dlouho, bo jsem pri tom jeste psal mail, takze jsi to stihl driv :wink:Citace: