Zauvazoval jsem o tom ze bych vyhodil tu noname klavesnici a Genius mys a nahradil je necim jinym.
Mys mam zatim v planu MX510 ale klavesnici fakt nevim poradte :-)
Printable View
Zauvazoval jsem o tom ze bych vyhodil tu noname klavesnici a Genius mys a nahradil je necim jinym.
Mys mam zatim v planu MX510 ale klavesnici fakt nevim poradte :-)
Logitech Internet Navigator ;DCitace:
Původně odeslal Rutuf
Muzu jen doporucit a plus tu mx510ku to mas brutalni kombinaci. :wink:Citace:
Původně odeslal LiTKo
preci takovou, jaka ti bude vyhovovat. anebo ti vyhovuje cokoliv, co ti kdo doporuci?
já sem měl nejraděj kombinaci Logitech mx510 + Keytronic (nevím typ, ale měl takovej "klavírovej" stisk...to bylo faj, ale klávesnice vydržela tak 1/2 roku. Takže sem přešel na normálního keytronica (kt1000)a nebo používám oldschool klávesnici escom, nemá win klávesy ;D navíc vydrží i ránu pěstí (odzkoušeno v jinošských letech)
http://www.czechcomputer.cz/czc/prod...ile/23841s.jpg
hlavne ne wirelessCitace:
Původně odeslal Rutuf
jsou s tim jen problemy
Zlaty draty
ja jsem kupoval :] mys MX1000 - uz nechci nic jinyho - skvela ergonomie, 100% presnost, proste nadhera. a klavesnice nejaka KME za 120,- Kc :lol: nejak si nepotrpim na ty multimedialni ..
Bezdrat jsem zavrhnul i kdyz jsem nic takovyho nikdy nevlastnil, ale na koleji to mel kamos reknu vam nic moc porad nejaky baterky a kdybych chtel neco delat na PC z postele tak staci 3m prodluzka:)
Mys je jasna jen se rozhodnu jeste pro klavesnici ta klavesnice Logitech Internet Navigator se mi libila mel jsem moznost ji o ozkouset, ale bral bych ji v cernym provedeni nevite jestli se dela i v cerny barve?
Logitech MX 510
Logitech internet Pro Keyboard BLACK
skvela volba :wink:Citace:
Původně odeslal TYMMY
MX510 je goodCitace:
Původně odeslal TYMMY
tu klávesku si fakt musíš vyzkoušet , já bych třeba nemohl psát na klávesnici co má enter do tvaru obdélníku - nebo nedej bože backspace jako čtvereček proto doporučuji tu Logitech Internet Navigator Keyboard
Kde ji maj mrknu na ni :wink:Citace:
Původně odeslal TYMMY
uz jsem ji nasel proc je Logitech Internet Navigator 4x drazsi nez Logitech Internet PRO Black
Ja mam sadu M$ Wireless Desktop EE a podla mna to je velmi dobra vec, aj tie logitechy su dobre ale jedine co by ma presvecilo na kupu logitech mysi je MX1000 :) ale ta cena. S tymi baterkami je to pravda iba tak trochu .. v mysi som musel menit baterky asi az po 7-8 mesiacoch a v klavesnici som este nemenil a mam ju uz 10 mesiacov a vyzera ze este dlho vydrzi.
projížděl sem si taky jen tak nabídku CC a k této klávesnici psali, že nějak haluzí při stisku víc kláves, ocheckuj si to, nečetl sem to celý....Citace:
Původně odeslal Rutuf
http://www.czechcomputer.cz/disc_doc...sid=8&ansid=10
Nedala by se sehnat nekda tahle klavesnice??
http://www.czechcomputer.cz/product_...50074EF19.html
tak tato klavesni ce se do cech asi nedostane :?Citace:
Původně odeslal Rutuf
.... tuhle klavku z naprosto zbytecnyho duvodu stahli a napraskali misto ni jiny, coz je zrovna f tomhle pripade skoda .. este ji doma mam, i kdyz uz ma holka neco za sebou a klido bych ji koupil znova (stavala neco kolem 13ti stovek), kdyby byla este nekde k mani .. mozna snad f cizine .... tzn. zes ji trochu zaspal :wink: .. a me s.ere, ze sem si nekoupil este jednu do zasoby, dybych to bejval vedel :|Citace:
Původně odeslal Rutuf
mě uplně stačí KB-21E Genius Super kláveska levná ale v pohodě...
jezis ja zas stihnul prostridat klavesnic koukam ;D
Ted jsem udelal pokus a koupil si :arrow: http://www.caseking.de/shop/catalog/...oducts_id=1634
Dlouhy roky sem cekal, az se objevi nejaka MIRNE podsvicena klaveska, abych pritulku v noci nerusil lampickou..... Uz to skoro vypadalo, ze se drive jako spravnej geek naucim psat poslepu. Ale k tomu dikybohu nedoslo :-)
A tahle je fakt moc fajn... Ma kompletni rozlozeni, zadny kompromisy, sviti moc prijemne, kdyz koukam na monitor vubec to svetlo z ni nevadi. Krome toho se podsviceni da jednoduse vypnout, takze pres den je to pouze cernobila klavesnice s notasove malym zdvihem a tichym chodem klaves. :-)
Ma nemecky popisky, ale to je mi uplne fuk, avsak jednou velmi podstatnou vadou trpi - mezernik neboli space se musi mackat skoro presne uprostred +- 3 cm jinak se temer na 100% nezmackne :-( Tedy jde to, ale musi se do nej poradne prastit kdyz uz ho chcete mackat po stranach.... A to me teda pekne sere.... :evil:
Vysledkem je, ze posledni dva dny mi bud odepisovani na ICQ/IRC desne trva nebo pisu neprehledny zmeti slov bez mezer. :-) Tak se mnou prosim mejte trpelivost, ja se do tohopokusim poradne mlatit :wink:
BTW: k tem mysim - MX510 je sice fajn, ale MX500 4ever ! Je mnohem prijemnejsi....
@ Dawe: .... ze ses nepochlubil drif :wink: .. uz sem taky na ni cucel, skoda toho mezerniku .. sice nehraju jako kdysi, ale myslim, ze zrovna tohle by me s.ralo, dyz uz neco dam, prece jen je mezernik dobry hopsatko, ze ....
.... co se tyce krys, tak jedu tedka toho Razera Diamondbacka a celkem pohodicka ....
Driv ? Mam ji doma 4 dny ! ;D
A musim rict, ze kazdym dnem jsem cim dal tim vic presvedcenej o jeji neblahe smrti... Jestli se nenaucim byti kompatibilni s tim spacem, tak ji brzo roztriskam o zed.... Fakt me to jebe.... Nemohli tam dat dva senzory nebo aspon drat..... :roll: Treba nekomu, kdo macka mezernik na stredu bude vyhovovat, ale ja jsem zvyklej spise po stranach :-(
Ted v praci pisu na naky OEM Siemens klavesce a vzpominam, jaky to bylo nemuset triskat do spacu....
Jinak je fajn, pohodka, jenom uz jsem si od pritulky vyslech, ze mam VOTUZENOU klavesnici a problem je, ze proti tomu holt nejde nic namitnout :mweheh:
jenom od pritulky? ;D :lol:Citace:
Původně odeslal Dawe
to se vazne nedela nejaka jina podsvetlena klavesnice? nebo aspon neco elegantniho na zpusob osvetleni klavesnice na IBM notebookach :?:
Kdyby byl zajem, tak ji umim sehnat v setu (bezdrat, s mysi http://www.bit-tech.net/review/76/ ) cca za 1300, ale se spanelskyma popiskama..Citace:
Původně odeslal Rutuf
Mám Logitech Media Keyboard CZ http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28823 výborná klávesnice - pohodlná, přesná, snad první "měkká", na které jde psát fest rychle všema deseti. (škoda neLkového enteru, ale na to jsem si překvapivě rychle zvyknul)