1. chtěl jsem se zeptat kde sehnat něco jako ten PLUS do winXP(myslím zadara).
2. Mam doma nejaké stahnuté motivy pod winxp, ale když je zvolím tak se mi oběví černá okna.(v ovládací panely-zobrazení-motivy). Potřebuje to ten PLUS taky?
Printable View
1. chtěl jsem se zeptat kde sehnat něco jako ten PLUS do winXP(myslím zadara).
2. Mam doma nejaké stahnuté motivy pod winxp, ale když je zvolím tak se mi oběví černá okna.(v ovládací panely-zobrazení-motivy). Potřebuje to ten PLUS taky?
Na zobrazeni ne-Microsoftich motivu potrebujes upravenou knihovnu "UXtheme.dll". Takze hledej na netu. A potrebujes jinou knihovnu pro WinXP se SP1 a jinou pro samotne WinXP.
Kde to asi tak bude? U microsoftu? ???
Zkus hledat na www.google.com
zkus tohle
http://www.tgtsoft.com/
Velice děkuji všem za rady, dik. :lol:
Hlavne ne, proboha StyleXP, ten rozjebe ty Windows tak dokonale ze se za par dni stanou nepouzitelny.
tady mas programek do XP bez SP na upraveni uxtheme.dll
http://www.bordel.wz.cz/uxthemepatcher1.zip
me to bezi v pohode 3 mesice bez problemuCitace:
Původně odeslal Paolo.n
Me stacilo asi 14 dni na zhrouceni.
Mimochodem navite nahodou nekdo o nejakym opravdu peknym motivu? Ja uz jsme si jich na netu prohlit snad 1000, ale vsechno je to vzdycky takovy fadni natazena do jedny barvy, coz je nepreghledny, napriklad neni poznat aktivni okno od neaktivniho..... chtelo by to nejakej motiv kde jsou pouzity aspon 2 ruzny barvy.
To se vám nelíbí ta stříbrná? Jsem z ní docela vedle :-)
Pokud chceš změnu vizuální, stáhni nějaký z mnoha stylů ze stránky
themexp.org, měl jsem ten nejoblíbenější Forever blue a fungoval
bez problémů.Na té stránce jsou i wallpapery, boot a login obrázky-
vše jde bez problémů.
Z klasické stříbrné v XP jsem taky unešen :-D
Já mám taky "stříbrná" XPčka a je to fakt docela pěkný... teda až na to bláznivé zelené tlačítko START...
Jo stribrna neni spatna, nic proti.
Prohlidnul jsem celej ThemeXP, par slusne vypadajicich se tam sice naslo, ale maji nejaky mouchy, hlavni problem u vsech tech co jsou ladena do jedny barvy (vetsina) je ten ze se moc nepozna rozdil mezi aktivnim a neaktivnim oknem, takze trosku neprehlednost.