Spaleny zdroj ... nebo neco jineho?
Zdravim, dnes se mi stala nemila nehoda. Nechal jsem svuj staricky Celeron 466 Mhz zaply a na par hodin jsem se vzdalil po navratu domu me cekal jen cerny monitor. Rekl jsem si ze se asi vypl v zajmu uspory energie, kdyz ale nesel nijak nahodit (pohyb mysi, stisk ruznych klaves, vypnuti a zapnuti monitoru), tak jsem chtel vyrebootovat cely komp a ejhle ono to neslo. Sice vse svitilo tak jak ma, ale vubec to nereagovalo. Musel jsem tedy cely komp vypnout tim, ze jsem ho vytahl ze site. No ale ted mi jiz nejde vubec nahodit. At si mackam power jak chci, tak se nestane vubec nic. Podezrival jsem z techto problemu zdroj, tak jsem vzal dalsiho pocitacoveho veterana co se mi doma vali a nahodil jsem tam zdroj z P133 Mhz. No ale stale to nebeha. Nyni me jiz napada jen ze by mohla byt v p*deli zakladni deska, nebo mozna jen to tlacitko power (ale to se stejnak pripojuje na desku, takze to je prakticky jeden problem). Ty zdroje mozna budou v poradku, jelikoz dioda u monitoru, ktery je napajen prave zdrojem z PC, normalne blika. Nebo mate nejaky jiny napad, v cem by mohl byt muj problem? Pripadne jak ho co nejefektivneji vyresit? Predem moc diky za vsechny rady.