Neviem ktory si mam stiahnut lebo moj orginal na MSI TV@NYWHERE je velky shit a nefunguje teda zamrza s zapnutym HT THX
Printable View
Neviem ktory si mam stiahnut lebo moj orginal na MSI TV@NYWHERE je velky shit a nefunguje teda zamrza s zapnutym HT THX
www.tvfreak.cz :roll:
prosimte uz se nauc hledat. je na to ve faq navod :!:
FLY TV 2000 pdole mě nejlepší .
podle mne taky, ale asi bude dost zalezet na ovladacich....Citace:
Původně odeslal Might
Fly2000TV muzu taky doporucit, prehledny a snadno se ladi a nahrava...100% spokojenost...Nak
a ATV2000 :wink:
Nic lepšího než tyto dva (kromě origoš softů - jelikoš mě vyhovuje nejvíc) asi neexistuje ...
pouzivam original TV@nywhere Plus a nemam problem. Skusil som aj ine softy, ale orignal ma skratka najlepsi obraz...
FLY2000 s postprocesingem (denoise, smartbob + moznost pouzit napr. ffdshow) ma bezkonkurence nejlepsi obraz. Az budu mit cas, zkusim rozchodit FLY2000 pres PureVideo >:}
no tak at tu neni jen "FLY" del me je samozrejme absultne best DScaler. odjakziva a navzdy :D
btw co umi fly2000 co by DScaler neumel??
pouzivam origos od leadteka, mam i takovou kartu a spokojenost. ruseni obrazu mam kvuli nestinenym komponentum uvnitr PC takze zadnej soft mi kvalitu obrazu asi nezvedne.
jen dodam ze to zrudnost (proste se me ten soft po vsech strankach nelibi) od leadteku sem nepouzival protze asi jediny duvod proc ho pouzit je dalkove ovladani ktere nevlastnim ;)
ovladam TV pomoci DO k A2ZS Platinum + plugin + girder.
jinak plugin je i pro DO k leadteku (stejne jako k drtive vetsine TV karet), kdyby se chtel nekdo odpoutat od origo softu
mno a to me zas vubec nevadi, jinej soft sem zatim ani nezkousel protoze prave tenhle mi vyhovuje. holt kazdy posvemCitace:
Původně odeslal tominek
chapu. samozrejme de taky o zvyk. ja pouzival Dscaler se vsema tunerama co sem mel. je proste vyhoda ze v kazdem z X kompu mam jinej tuner ale pouzivam stejne program. navic nepotrebuje u vetsiny karet nainstralovane ovladace coz se muze obcas hodit;)
Vyzkoušel jsem FLY TV 2000 a naprosto mi vyhovuje. Mám s ním ovšem problém.
Pokud po startu win nejdřív nespustím klasický program Winfast PVR, tak mám ve FLY hnusný obraz. Po té co s pustím tuto aplikaci dodávanou k TV karntě a následně zavřu, FLY je v pohodě.
Mám Leadtek WinFast TV 2000 XP.
mam uplne totoznou tv kartu. V cem ti vice vyhovuje FLY TV 2000 oproti orig. softu?Citace:
Původně odeslal kecinzer
Vidis, kdyz ja nejdriv nezapnu Aver TV Studio, nemam obraz zadnej ;)Citace:
Původně odeslal kecinzer
Ale tohle mi dela u kazde alternativni aplikace (napr. ATV2000, Dscaler sem jeste nezkousel), proste ta firemni aplikace musi tu kartu nejak inicializovat (nastavit nejaky normy nebo ja nevim co).
Fly TV umi softwarove odsumovani, kvalitni deinterlacing, SmartBob (prokladany signal je dopocitan na 50fps), pouzit directshow filtry (napr. ffdshow), nahravat do AVI i MPG a mnoho a mnoho dalsiho.Citace:
Původně odeslal Fraj#r
Takže neexistuje řešení, jak docílit normálního obrazu, anichž bych spouštěl tu normální aplikaci?
tak si me jednoduse presvedcil, zkusim jestli pojede FLY TV i bez spusteni leadtekovske aplikace...Citace:
Původně odeslal Caleb
Ja sem se s tim smiril, a kazdej kdo se u me kouka na TV to vi, a tenhle ritual dodrzuje. Zkus zagooglit, zkus nejake alternativni ovladace (jsou-li), prijde-li na neco, budu jen rad :pCitace:
Původně odeslal kecinzer
Tak bohuzel i me nejde obraz vubec a to zkousim Fly tv 2000 na postarsi karte leadtek winfast 2000 XP :( Obraz jde jen kdyz predem spustim orig. aplikaci, presne jako to blbne vam, je to des:(Citace:
Původně odeslal Caleb
jednoznačně DScaler. mám dvě tv karty: Zoltrix TV Genie a TView99. Obě jsou sice shity, ale nemusel jsem za ně dát ani korunu. zkoušel jsem i ATV2000 a FlyTV2000 a obraz byl mnohem horší a navíc nebyly schopné slušně naladit kanály (musel jsem ručně dolaďovat)... co se týče zachytávání, tak to DScaler umí taky (actions -> recording), softwarové filtry josu samozřejmostí... navíc je obrovská výhoda, že nejsou nutné ovladače...
DSCaler jsem také zkoušel, ale nejde dát do traye a ještě mi v něm něco zlobilo.
DSCaler svymi nativnimi drivery dost vytezuje CPU jinak je OK. Ja pouzivam tez Fly 2000 v posledni verzi a naprosta spokojenost.
Problem s inicializaci karty originalnim softem bych videl na drivery, pripadne nastaveni fly nebo atv na konkretni typ karty.
Vzdycky (ikdyz to trvalo dlouhe zimni vecery :) ) se mi nakonec povedlo, ze mi karty startovaly ve Fly napoprve a bezchybne.
(AIMS 98, Zoltrix Genie TV, Avermedia TV Studio 103,203, Genius Video Wonder III a PRO, a konecne Avermedia Hybrid PCMCIA)
DScaler mi nějak dost vytěžuje, jak bylo zmíněno. Dále také nevím jaký má moje TV karta tuner, myslím že Philips.
Tak teď mi ještě navíc při pokusech nastavit TV vyskočila modrá obrazovka a šlo to dolu. Takže DScaler šel z disku.
u mna podobny bordel DScaler urobil viac skody ako uzitku tak som sa vratil spat k osvedcenemu FlyTV2000 :)
FlyTV2000 ma snad jedinu chybu a to taku ze obraz neostava v popredi .. takze obraz mi prekrivaju webstranky a to je dost nepohodlne furt s preklikavat .... nejaky napad ako si clovek moze pomoct :?: