neviem pre ktory sa mam rozhodnut oba maju v tntrade ale neviem ci 7700 napcham do bedne napiste nazory alebo skusenosti THX :-o
Printable View
neviem pre ktory sa mam rozhodnut oba maju v tntrade ale neviem ci 7700 napcham do bedne napiste nazory alebo skusenosti THX :-o
selsky rozum mi rika zjistit si rozmery obou zalmanu a pote si zmerit misto v bedne (pro 7000 pouzij cdcko). stejne tak si najdi na strankach zalmanu kompatibilitu tve desky.
btw, mozna by bylo dobre rict desku a bednu (v podpisu mas 2 sestavy)
btw2: mozna by to chtelo trochu snahy, protoze na vyse uvedene bys urcite prisel taky
do bedne mi vlezu a jeto ta prva zostava a nemas s nimy skusenosti ???Citace:
Původně odeslal riksa
jezis marja ake skusenosti ? das do kompu, zapojis ide .. vysledky najdes na milione webov
OMFG! trvalo asi tak 30s kym som nasiel toto >
http://www.silentpcreview.com/Sectio...artid-209.html asi sa tam vazne nedocitas nic, takze to radsej ani neotvaraj a dalej tu otravuj ludi nezmyselnymi threadmi :evil:
Ono na dredy zalozene Hitachim je lepsi vubec nereagovat, treba ho to prestane bavit.....
Tak sorry ludia prepacte uz sa nikdy nespitam blbost slubujem ale aj tak dik za ten link :oops:
neviete niekto rozlusknut toto, ze na cpu v zatazi je 60C a chladic je vlazny, mam zalman 7700alcu, kde moze byt problem, pastu som daval arctic silver tensiu vrstvu, zatiahnute to je to na max
Ak je to na tvojej zostave tak rozlusknutie je velmi jednoduche. Tato doska (skoro ako vsetky dosky na s939), meria zle teploty. Mne 3rd-eye ukazovalo aj izbovu teplotu o 5-6C vyssiu ako bola. Teraz mam MSI a tie to ukazuje ftakoviny. Proste si to nevsimaj a raduj sa vlaznemu chladicu.Citace:
Původně odeslal martine
ale vytaca ma to, ze mi to ide iba na tych 2.5ghz, ak teda nemam z chladenim problem, totiz uz teraz sa mi zda ze tak pustam vela, ale holt aby to prime bol ok tak tak musim