Oplatí sa integrovaná grafika na doske alebo moze to nejako uskodit ide o konkretny typ MSI 915G Combo Vase názory/pripomienky pls THX
Printable View
Oplatí sa integrovaná grafika na doske alebo moze to nejako uskodit ide o konkretny typ MSI 915G Combo Vase názory/pripomienky pls THX
jak uškodit? Pokud má ta deska i AGP slot tak bych neviděl problém. ALespon když ti vodejde AGP grafika budeš mít jak pustit komp :wink:
a ked ma doska PCI-expres? ???Citace:
Původně odeslal herma
to je jedno... AGP či PCIex
dokonce si muzes do PCI-E vrazit dozsirujici DVI-I kartu :wink:
a co overcloking ziadne blokovanie alebo nieco podobne ???
takze je to lepsie s alebo bez nej ???
To je jedno. Prostě ta integrovaná grafika tam ničemu nepřekáží, je prostě jako malý bonusek navíc. Kapišto ?
Integrovana grafika se vyplati pokud monetalne nemas na lespi nebo pokud reklamujes. Jinak je to spis do kancelare.
To ja viem ale islo o to aj ci je nejaky zasadny rozdiel medzi čipsetom 915G a915P okrem grafiky je tam este nejaky rozdiel THX :-)
ja mam 915G a je tam rozdiel akurat ze je tam ta grafika a v tom ze to automaticke overclockovanie nie je po 15% ale len po 7% priblizne.(MSI dosky) a pri pcie slotu overclockovani
PS precitaj si manual je pre obe dosky spolocny
btw ta graf. karta je celkom slusna akurat tam nejde dobre len HL2 farcry a Doom 3 inac vsetky v poho bezia na minimum
ja som zastanca int. grafik... je to super riesenie ako zalozna karta...
Ja osobne to volako nepreferujem. Je to lacne riesenie a podla mna na hry je to nedostacujuce.
nj, ale o hrách tu nebyla řeč.Citace:
Původně odeslal ROKI49