tak ji mam doma ted to mam na 11*182(184) na defalut voltaz > coz jsou 2GHz teplota CPU 34 stupnu,no proste super nemam co dotat,jen snad ze se AMD konecne neco povedlo :-D :lol: mozna pujdu vis,ale uz toto mi staci :-D :lol: ;D
Printable View
tak ji mam doma ted to mam na 11*182(184) na defalut voltaz > coz jsou 2GHz teplota CPU 34 stupnu,no proste super nemam co dotat,jen snad ze se AMD konecne neco povedlo :-D :lol: mozna pujdu vis,ale uz toto mi staci :-D :lol: ;D
NAto sa da povedat len MASAKER a ze lutujem setkych INTELISTOf chudakof !!!!
jj mam z toho druhy vanoce
Se nedivim ale co...ja moje palomino taky rozchodil na 2400+ ;)Citace:
Původně odeslal vyhul
ale "stabilne "2200 :evil: myslim ze slepsim chlazenim by bylo 2400+Real
ja jsem palomino mel 1600@2100 ale defalut voltaz a nestabilni...to Tvoje bylo asi se zvysenou a jeste topilo jako blazen nebo ne??tohle je ale fakt good
A odkud ho mas? Z Damella?
Z MIRONETU v ulici U HAJI jejich centrala rano jich meli 16..a chodej jim procaky kazdy den proto maj i ty novyCitace:
Původně odeslal BDs
A vejdu se s tema jejich zidovskejma cenama do 2200,-Kc? Presne tolik mi totiz nejakej typek co sem ho nasel na netu da za moji AGOIu 8-) . Uz slintam, nemuzu se dockat Becka :-DCitace:
Původně odeslal vyhul
asi takhle na netu ho meli v ceniku za 23xx ale kdyz jsem tam prisel tak mi ho prodali za 1719Kc bez DPH nebo tak nejak...+-par korun doklad jsem nechal v praci...
skvělý! Není o čem, jen co mi přijde EPoX 8RDA, začnu šmejdit po B0! Nářez!
BTW čím chladíš?
nejakym coolermastrem CP5-7JD1B nejakej co mi v mironetu doporucil ten co to prodaval stal 398 bez DPH>485Kc coz neni zas tak zly podle me staci nejaky TITAN D5TB by mohl i stacit
2 vyhul jakou mas serii ?
Zkus ten Spire co mam v podpisu. Chladi fakt dobre za ty prachy. Maj ho na sirius.cz za 385 s daní :wink:Citace:
Původně odeslal Wolfik
Parada, parada. Samu Hawkensovi jeho B0 taky maka jako 2400+ zitra ji mam i ja. Jen na desku si pockam, ale to uz nejak s tou moji AGOIOU preziju. To cekani bude strasny. A az prijde deska, zlehounka zasunu procesor do patice, nasadím chladič, zasadím dva kusy pamětí 256MB PC3500 CL2 a .... 8)Citace:
Původně odeslal vyhul
dalsi poznatky ohledne CPU tak na FSB 190 uz cerno,ale na FSB 186 jeste vokna ale 3dmarku uz mrzne uz nestihaj OEM pameti jo kdyby byly 400 ale to moc prachu... usechno je samo na defalut voltaz
tu serii ajaj to bych musel pod chladic to jsem si neopsal..
to je skoda ze nevis serii
no dobre podivam se za chvili
ok a dej mu potom poradne pokourit aspon 1,775 V !!!! xp rating aspon 2700+ !!!!
ja jsem takovej nohardcore O/C.OC jen na defalu voltaz mam rad sve CPU
1,775 v ti cpu neznici !!
asi teda ;D
njn, co mas vubec za cooler na tom CPUcku? :)Citace:
Původně odeslal vyhul
F pondeli du taky na nakup,tak doufam,ze se mi povede nejakej peknej kousek!!! A me hadrcore oc vadit nebude! :lol:
uz se me na to nekdo ptal takze nekde zpetne najdes odpovedCitace:
Původně odeslal Tom
tak ta serie>JIUGB0251XPMW JESTLI JE TO CISLO CO MATE NA MYSLI
NO overclockers.com trosku upravili resp. updatovali ten navod ktory som prelozil a vlastne este aj Thoroughbredy B0 rozdelili na dva rozne a to:
JIUCB - horsie B0 THB
AIUHB - ovela lepsie B0 THB ktore idu nad 2600+ taktovat.
Odkaz na komplet clanok resp. updatovany navod je tu (v povodnom zneni - pozdejsie updatnem aj v nasom jazyku ;) ) :
http://www.overclockers.com/tips00173/
Budeme vděčni, zvláště starší ročníky, jako já, kteří jsme se museli povinně hustit ruštinu a anglicky umíme hlavně nadávat.. Zato slovenština nám problémy nečiníí ... :DCitace:
Původně odeslal GABO