Windows XP, poslovenceny a zrazu sa po nejakom case zmenil jazyk rozhrania zo slovenciny na anglictinu. Neviete mi s tym poradit, ako to vratit na slovencinu.
THNX
Printable View
Windows XP, poslovenceny a zrazu sa po nejakom case zmenil jazyk rozhrania zo slovenciny na anglictinu. Neviete mi s tym poradit, ako to vratit na slovencinu.
THNX
Zrejme si medzitým urobil update outlooku - toto je známa chyba (vlastnosť ??? ).
Ak chceš SK outlook express, tak musíš odinštalovať update (a prídeš aj o bezpečnostné záplaty - nedoporučujem...)
Mno nie je to na mojom kompe, ja pouzivam Mozillu. Proste chlapik s tym prisiel. Tipoval som to presne na update len som sa chcel poradit. Tazko ale zistim co za update to spravil.
Takze ina cesta na zmenu jazyka na SK v OE nie je ?
Ten update je iba anglický a prepíše v podstate celý pôvodný outlook - takže tam slovenčina už vlastne ani nieje ;DCitace:
Původně odeslal Hatatitla
BTW: môžeš napísať Billovi a sťažovať sa, že si si kúpil (a zaplatil) slovenský Outlook Express tak ho chceš aj mať...
No to je vlastne pravda. Je to odzub.
Nevite jak nastavit aby Outlook Express byl minimalizovan vpravo dole v Tray liste. Chci ho mit online pusteny :-)