Četl jsem že to někdo dával do mražáku,ale zdá se mi to brutální jak ho teda sundat???
Printable View
Četl jsem že to někdo dával do mražáku,ale zdá se mi to brutální jak ho teda sundat???
Jo zapměl jsem napsat,že to je velina 100.
Tak už je to v pohodě odhodlal jsem se k použití tel. karty a šroubováku :-D Pasivnák uletěl za slušnýho rámusu ale snad to bude OK 8)
Pasívky jdou odstranit v poho :)
Jaké tam dáváš teďkom chlazení?
A napiš taky nějaké výsledky s tou Velocity ;)
Ja jsem daval svoji bejvalku- Creative Geforce 256DDR do mrazaku ;D 8)
Ale rek bych ze staci pouze to paceni sroubovakem+podlozeni treba telefoni kartou.
Taky si myslím,že dávat kartu do mrazáku je zbytečné.
Dát kartu do mrazáku je mnohem šetrnější než na ní jít šroubovákem. Stačí 20min. v mrazáku a jde to dolů skoro samo - rukou. Proč se toho bojíte nevím (pokud ji hned poté nechcete dávat do kompu.)
Chci uělat z toho pasivnáku 4 malý pasivnáčky na paměti a na procesor dám pasiv z pentia a na něj asi ještě chladič ;) Jsem zvědavej kolik z tý veliny vymáčknu :roll:Jak to dopadlo vám ale řeknu až za měsíc,to mi kámoš doveze ten pasiv :-(
Můžu potvrdit,dal jsem to na 5 min do mrazáku,trošku jsem zapáčil šroubovákem-jenom to luplo a pasiv byl dole.Testováno na mé Voodoo 3.
Hlavně,že je dole :)
S tím mrazákem jsem to nezkoušel,ale s tím šroubovákem to šlo taky celkem lehce.No,záleží na výbšru techiky ;D
Skoušeli jste pak někdo lapovat GPU :o ?
Asi zalezi na jak kterym lepidlu a ji tam mel pres 4 hodiny a stejne jsem nani musel sroubovakem a myslim ze i docela silou.Citace:
Původně odeslal šaman
A taky samozrejme nedoporucuju tu kartu davat hnedle z mrazaku na topeni... ja ji dal nejdriv z mrazaku ven a potom domu a pak az do PC.
Asi by bylo vhodný,když už někdo dává tu grafiku do mražáku,dát ji na bezpečný místo,může se stát že by se uvolnilo na kámen zmrzlý kuře a udělalo by z ní dvě grafiky 8)
Ja sem to vyřešil tím ze jsem tu kartu dal úplně nahoru....nad to kuře :DCitace:
Původně odeslal valmet
plne souhlasim, gdyz sem sundaval pasiv z GPU V4 4500 tak sem mel chvilema strach, ze prolomim tu mekou PCB podlzku pod cipem. a to byla hodinu v mrazaku :evil:Citace:
Původně odeslal PhoB