pri bootovani se me nastartuje chkdsk a kontroluje konzistenci logicke jednotky. vse probehne v normalu, ale pri pristim startu, se to stane znovu. nevite co s tim?
Printable View
pri bootovani se me nastartuje chkdsk a kontroluje konzistenci logicke jednotky. vse probehne v normalu, ale pri pristim startu, se to stane znovu. nevite co s tim?
Musis nainstalovat "konzoli pro zotaveni", pri startu F8 a nastartovat do konzole a tam teprve pouzit chkdsk se spravnym prepinacem (ted si nevzpomenu asi /R), dej chkdsk /?.
Citace:
Původně odeslal chkdsk /?
potreboval bych vedet, jak se do ty konzole pro zotaveni dostanu. spusteni nouzovyho rezimu nebude asi ono. ptal jsem se kamarada a ten rikal, ze musim nabootovat z instalacniho cd xp a potom se do ty konzole prepnout.
porad se me spousti ta kontrola konzistence. disk mam rozdeleny na dve logicke jednotky, chkdsk s parametrem /r jsem pustil na obou, ale pri startu pocitace se me znovu spustila kontrola konzistence na jedne z nich. mam zadat jiny parametr nebo neco jinyho? a co? diky
stustil jsem kontrolu disku znovu a bez vysledku. zjistil jsem, ze se neda zadat jiny parametr nez p a r. ani jedno nepohohlo. nevim, jestli mam zkusit inovovat winy, protoze si nejsem jisty, ze to pomuze. mam je naistalovane na druhem logiskem disku, nez vyzaduje kontrolu konzistence. uz fakt nevim, co mam delat a pekne me to s..e :evil: