Pokud nekdo mate zajem o tento procesor B0 (pripadne jiny takt) tak vam ho muzu koupit a zaslat (na dobirku) nebo se pro nej muzete stavit. Piste sem nebo na ICQ (asi nejlepsi) nebo email.
Printable View
Pokud nekdo mate zajem o tento procesor B0 (pripadne jiny takt) tak vam ho muzu koupit a zaslat (na dobirku) nebo se pro nej muzete stavit. Piste sem nebo na ICQ (asi nejlepsi) nebo email.
Vedel by si dostat ten procesor na Slovensko (Bratislava)?
Za kolik ?
jestli neni cena HOT, tak nevim v cem je problem..
alespon v Brne neni problek nakupu
Kde v Brne majú 1700+ B0 ?
Nevim jestli je cena hot ale je to spis pro ty kteri to nemuzou sehnat. Cena je 2500Kc + postovny
Vzdy se mezi lidmi najde KU.RVA, ktera tezi z lidskeho nestesti :wink:
Nikomu se nevnucuju ale zadaco si v tom nenecham vazat kapital. Ty to klidne delej.
Mno, ono o to ani tak moc nejde. Mě to poslal cipis a sám jsem nabídl +300 Kč. Od toho se odečetlo poštovný a je to odměna za snahu onoho člověka, který do obchodu musel zajít, vrazit do toho svý prachy, poslat to dobírkou a čekat, až se mu prašule vrátí. V Damellu si objednal stejnej CPU i brácha - jeho přijde na 2350,- s poštovným a bez 100% záruky, že to bude opravdu "B", mě to přijde na 2480,- se stoprocentní jistotou, že to "B" opravdu bude.
:D
UPDATE - to je reakce na příspěvek Damiana
Jojo, s cipisem jsem to kupoval ;D
A ja je tam poslal :-D :-D :-D
Nevytahuj se ;D
Copak jste si to pri objednavce jasne nevyjednali ???Citace:
bez 100% záruky, že to bude opravdu "B"
A jak mate zaruceno, ze ScanX neposle krabicku od cigar nacpanou ha.jzlpapirem ? :-D
No asi úplně stejně, jako kdyby hajzlák přes objednávku poslal obchod ... Naprosto stejný, nemyslíš? :wink:Citace:
Původně odeslal Damian
MIRONET JE MA TAKY ZA 2130!!!!!!!V PRAZE v ULICI V HAJI u libenaku
A ScanX mi ho ponukal za 2600KC + postovne !! Tak unas stoji A0 2800Sk kuaa. Tak keby som ho xcel tak by ma to vyslo dost draho (2600*1,35kurz=3500+postovne 200Sk a mame tu 3700-3800 Sk za 1700+ B0) ale taky je zivot. Tak si budem musiet pockat az dojdu do Kosic.
to negdy nasere:)Citace:
Původně odeslal cox
To uz je snad lepsi si zajet do nejblizsiho mesta bud Brno nebo Praha a koupit si to sam a mas 100% jistotu co sis koupil a jeste nemusis se obavat ze si postaci nezahrajou fotbal stvym balikem ;D
Jojo Halenovi jsem vcera posilal jednen JIUGB. Zabalil jsem ho myslim celkem bezpecne,takze doufam ze dorazi/l v poradku.
ScanaX znam a vim ze by ti urcite hajzlpapir neposlal 8)
Ani ja bych si treba nenechal nic poslat od cloveka u kteryho bych mel sebemensi podezreni ze me podvede.
Je to na kazdym
A co se tyka ty "prehnany" ceny. Je to proste nabidka:poptavka. nikdo te nenuti kupovat si ho. Proste ted ho maji jenom nekde. A jak si muzes bejt jistej ze ho budou mit jeste pristi tyden,ze neprijde jina serie, ktera uz nebude tak skvela jako je tahle. Proste nekdo je ochotnej do toho investovat ted s tim ze kdo zavaha ten nejede.
Klidne treba pristi tejden muzou bejt vsechny obchody zaplaveny THB0, to se uvidi, ale dneska proste nejsou a tak zalezi na tom kdo je ochotnej kolik za to dat.
2 cox: No ale keby Ti ho niekto previezol na Slovensko, tak by si si mohol odpočítať DPH a potom by to už bolo o čosi lacnejšie... 8)
Len este najst takych naivnych co to od nas tie stare skvele agoie nakupia, dnes ked uz kazda 1700+ ide vyssie, a nieto este B0, este ze o tom vacsina nema ani sajnu :wink: 8)
novy za neco kolem 2100 s DPH :-)Citace:
Původně odeslal mrba