Zaujima ma ci je u PCX kariet 2D a 3D mod ako u AGP, pretoze to nikde nemozem najst, ani v ovladacoch ani v inych programoch... ???
Printable View
Zaujima ma ci je u PCX kariet 2D a 3D mod ako u AGP, pretoze to nikde nemozem najst, ani v ovladacoch ani v inych programoch... ???
...nVidie od ASUSu ci uz FX5700 alebo FX5900 nemaju 2D a 3D mod, ale len 3D mod (plati to ako u AGP tak aj PCI-E)Citace:
Původně odeslal schwaro
EDIT: review na tutu kartu mozes najst TU
[ot]Ta review je mimochodom hodne tragicka... tolko chyb na jednej stranke som snad este nikde nevidel. Niektore nasledne poopravovali, ale stale je to katastrofa... :roll:[/ot]Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
[ot] Jen doufam, ze schwaro tu kartu nekoupil na zaklade te recenze. Se mi zdalo, ze ji hned stahli, takze se divim, ze uz tam zase je. [ot]Citace:
Původně odeslal sisi
Ja som bohuzial kupil ASUS PCX N5900 extreme a teraz si s nou neviem rady, zda sa mi ze ma hrozne slaby vykon... :-(
...no zas tak zufaly vykon ta karta nema, jak tu horekujes :roll:Citace:
Původně odeslal schwaro
...ale kazdopadne ano, za tie prachy si mohol mat 6600GT PCI-e ktora je vykonejsia
Ved o to ide len ja kokot som pocuval cloveka co na tom chcel prvorade zarobit a uvedomil som si to az teraz... :evil:Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.