Jaky je podle vas nejlepsi procesor pro 478 socket ?? Nechce se mi kupovat nova deska hlavni je pro me co nejvykonejsi a aby se dal dobre taktit. ;D
Printable View
Jaky je podle vas nejlepsi procesor pro 478 socket ?? Nechce se mi kupovat nova deska hlavni je pro me co nejvykonejsi a aby se dal dobre taktit. ;D
Mel sem P4 NW byla to 2,4GHz a sla na solidnich 3,2GHz. ted mam 3GHz a jedu na 3,6GHz. Ja bych sel urcite do NW a to bud 2,8čky nebo 3GHz.
Kup si 3.2EE
Hehe, to je otázka, na kterou se nedá odpovědět ... Co preferuješ? Celkovou rychlost? Tak ber nějakej dobrej kus 2.8čky, nebo se modli a pořádnej mobo - vysoké FSB udělá dost. Jinak NW 2.8/3.0 topí rozumně, 3.4ka podstatně víc a vysoké FSBčko nehrozí ... Takže imho 2.8/3.0 Northwooda, nebo Prescotta na OC, jinak co nejvyšší/nejlepší model, co je (EE to samozřejmě jistí) ;D
no ja mam aj NW C aj Prescott procak, oba na 3 GHz. Kym Prescott siel max na 3.72 GHz (viac zdroj neutiahol, mam to len tak tak...), NW pri 3.6 ani nepostol... takze som bral ten s vyssim OC aj napriek rozdielu teplot 10 stupnov.Citace:
Původně odeslal jan555
ed: Záleží na kusu, měl jsem 3@3.69 tzn 245FSB absolutly stable:) ale šel bych snad radši do nějaké 2.4 nebo 2.6tky, protože ji přetočíš přes 3GHz a se slušnou 500MHz pamětí v duálu budeš mít dobrou propustnost. těch pár set MHz navíc na CPU ti nic neudělá...
P4 2.8 až 3.4Ghz (rozhodně NW) :-)
Prescott 2.8 nebo 3.0 GHz...jinak 478 už sou voničem..LGA 3.0GHz + 530J E0 na AS8 to je teprve masáš.. :wink: :wink:
nejlepsi reseni je 3.2Ghz NW ktery dostanes klidne i na 3800-3900Mhz, 3.4 se nehodi mel jsem ho a max bylo 3750Mhz a to je bida.Jinak co se tyce obecne roviny,tak Pentium je dnes uz vykonovy dedek,pokud chces nejvyssi vykon porid si Athlon FX jako ja a nenajdes konkurenta,pcheeeee DDR2.Citace:
Původně odeslal Pavel Kuncl
to jo ty gumo, taky nedělám DDR2 a PCX 925/915 to je šitung, ale klasiku Abit AS8 se nic nevyrovná, sorry..:-)))
Ja vim,vidim podpis nejsem slepej,ja to myslel obecne.Uzij si posledni zachvev Intelu pred smrti(Intelu),i kdyz musim kriticky rict vuci AMD64 ze na mym prodanym Intelu NW 3.8Ghz bezelo vsechno tak jako trochu lip i kdyz testy tomu nenasvedcuji,je to jen subjektivni pocit.Citace:
Původně odeslal Pavel Kuncl
AMD 64 drtím dost s abitama, ale poslední dobou dělám jen AS8 3.0 E0 530J + 566 vitesty se samsung čipama, není zatím nic lepšího...:-))) ale jedine kde je to použitelný ve hrách je bez HT v Win2k SP4..pak to nemá konkurenci..XPčka je nej dojeb :-)))
Obycejny A64 je jen nachytavka na lidi a vykon utekl,jsou to pekace na prd,ale to FX je uz skutecnej vykonej cpu.
jo je dobrej, good..ale stejně bych si ho nekoupil, stejně na to nemá to co mám v podpise ( a to už je 276FSB stable, jen to mám zase rozbrané, dělám chladiče na napajení, apk to pujde ještě vejš )...ale jinak je to masáš...ale je fakt kdyby nebylo dvoulitru, tak asi bych měl amd 64 taky...nevím..zatím sem intelák pač toho dělám hodně a umím si to uchodit a vodladit..a hlavně ten výkon využít ...:-))
Ja mam vzdy to nejvykonejsi co se da poridit, proto mam ted A64FX 53@55 a Desku nforce4 SLI cekam na druhou 6800Ultra a uvidim co dokaze FX na 2700Mhz s dvema OC 6800Ultra.Az bude Pentium zase vykonostni lidr budu ho zase mit ale to ted teda neni.
jasně, ale taky si ty gumo uvědom že každej nemá prachy na to aby kupoval takové zvěrstvo...kdybych je měl tak bych si ho stejně nekoupil...prostě prescoot takovej co ted mám jede líp ve dvoulitrech než fX co máš..taky sem to zkoušel, sice sem nebyl na takovejch fr. jako ty...ale nepřesvětšilo mě to..abych za to utratil prachy..
Ja taky nekupuju za cesky ceny ale vozi mi to bracha z vystav v cizine,on je American.Za 25 tisic co to stoji tady bych se na to vy*ral.
Slušnej OT flow :-o :roll:
btw: ještě že každý z vás ví, co je nejlepší :wink:
OT a chat -> LOCK