Mam to vymenit nebo ne,j eto bez doplatku? Nejak se mi do toho nechce, vzdycky si rikam,ze jak koupim novou grafarnu(jestli nekdy:-) )tak tuhle (pci) chci nechat na stary hry...............
Printable View
Mam to vymenit nebo ne,j eto bez doplatku? Nejak se mi do toho nechce, vzdycky si rikam,ze jak koupim novou grafarnu(jestli nekdy:-) )tak tuhle (pci) chci nechat na stary hry...............
nech si PCI, ma vetsi cenu :wink:
Da se v pohode pouzit na multimonitoring v souconosti s jinou AGP grafikou
urcite si nech PCI,protože AGP neni o moc rychlejsi a pci se da taktnout na uroven AGP :-o .PCI je hlavne spolehlivejsi
Jednoznačně:PCI
Lepší volba do budoucna ;)
Jo urcite PCI, ale Katoo todle zni trochu komicky :-) Rikat o V3 lepci volba do budoucna :-) Ale neco pravdy na tom bude :DCitace:
Původně odeslal Katoo
nech bejt... co ja bych dal za PCI voodoocko jako sekundarni grafiku.. ted sem nastasti sehnat Mystique 220 od Matroxe, ale precijen Voodoocko ma lepsi Ramdac, vic pameti atd.Citace:
Původně odeslal LukasKiller
Hele a nešlo by dat voodoo2 PCI jako sec. grafiku a voodoo3 AGP jako prim. grafiku ???
Zkousel jsem neco podobneho - riva TNT2 + voodoo2 PCI, vysledek v podstate stejny jako S3Virge 64(4MB) + voodoo2.. :|
tim si vubec nepomuzes-naopak, spis to bude horsi, kdyz nechaz renderovat V2, V3 je tak kompatiblni s glidem, ale mnohem vykonejsi. pridavne 3Dfxka nedelaly zadne rozdily na ruznych prim. kartachCitace:
Původně odeslal valmet
Jen mě to tak napadlo :-)
no taky sme ti k tomu jen tak napsali nazory :wink: :wink:
Dá sa, ale neviem čo tým získaš. Bratranec má TNT2 M64 a Voodoo2 (12MB) a na väčšinou hraje vždy D3D, takže mu prakticky hraje iba na Rive. Pri V2 a V3 by to asi nebolo rozumné lebo V3 je v každom smere výkonnejšie a V2 by tam bola skôr ako brzda :(Citace:
Původně odeslal valmet
Inač by ma zaujímalo ako by to bežalo keby sa prepojila AGP grafika + 2x V2 PCI (pokial viem dá sa to). Skúšal to niekto?
Zkoušel jsem V5 AGP + V2 PCI,ale 2x V2 + * AGP né